Mindannyian tudjuk, hogy a pod mod eszközök szinte teljes egészében átvették a vape piacot, ezúttal a bandwagon áthaladt az IJOY-landon! Vessen egy pillantást az IJOY Jupiter Kitre, ne hagyja ki ezt, ha tetszik.

Az IJOY Jupiter Kit tökéletesen ötvözi a divatos dizájnt a fémmel és a bőrrel, így nemcsak jól néz ki, hanem kényelmesen érzi magát a kézben is. Egyetlen 18650 akkumulátorral hajtva, a fejlett UNIV lapkakészlettel hajtva, 5-70 W teljesítményt lőhet, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik. A kezelőfelület az eszköz elején található, egy fényes panelen rejtett egy tűz gomb, egy 0,96 hüvelykes TFT színes kijelző, két beállító gomb és egy mikro USB port. A töltés az USB-porton keresztül történik, és a képernyőn megjelenik az összes adat.

Ami az edényt illeti, 5 ml-es óriási kapacitással rendelkezik, és az alsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. Vásárláskor kaphat egy 0,2ohm J1 hálótekercset és egy 0,6ohm J2 hálótekercset. De ne feltételezzük, hogy az eszköz csak a DTL vapingra vonatkozik, mivel a hüvely is kompatibilis egy RBA tekerccsel. Ezenkívül a mod 510 adapterrel is működhet, amely lehetővé teszi a szabványos 510 illesztőtartályok használatát. Végül a légáram nem állítható ezen az eszközön, de ez nem sok, ha nem igazán szigorú. Összességében úgy gondolom, hogy a Jupiter Kit megér egy lövés.

Érdekelhet még: target pm80 ár

Az alábbiak szerint
Anyag: alumínium és cink ötvözet és bőr
Méret: 117 (magasság) * 30 (hosszúság) * 25,5 (szélesség) mm
Akkumulátor: Egyetlen 18650 (nem tartozék)
Kimeneti teljesítmény: 5-70 W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
E-juice kapacitás: 5ml
Kitöltési módszer: Alsó kitöltés
Kitöltés típusa: Szilikon burkolat
Képernyő: 0,96 hüvelyk
Töltő port: Micro-USB port

Kapcsolódó blog: SMOK Mag M270 Kit Előnézet | Korábban Mag V8-nak Hívták?