A jelenlegi vape piacon a sokoldalú pod mod vapes egyre népszerűbbé vált. Nagyon is szeretem ezeket az eszközöket, ezért úgy döntöttem, hogy két tisztességes eszközt osztom meg az alábbiakban. Csak a vapesourcing online áruházból, ha tetszik nekik.

Először az eredeti SMOK Fetch Mini Vape Kit, amely ötvözi a dobozos mod ihletésű alvázát a modernizált többfunkciós készülékkel. Az eredmény egy nagyon hordozható készülék, amely nagy teljesítményre emelkedik, beépített 40 W-os lapkakészlettel és 1100 mAh újratölthető akkumulátorral. A csekély méret ellenére a Fetch Mini képes felszerelni egy 0,96 hüvelykes OLED kijelzőt, teljesen működőképes, két beállítógombbal az ergonómiai vezérléshez és a tiszta kijelzőhöz.

A lapkakészlet lehetővé teszi egy reagáló 0,001 másodperces gyorslökési mechanizmust, amely táplálja a 3,7 ml-es Fetch patront, amely ugyanazon tekercs szerkezettel rendelkezik, mint a nemrégiben kiadott RPM40. Mindegyik Fetch Mini készlethez tartozik egy pár 0,4 órás RPM hálótekercs és egy 0,6 órás RPM háromszoros tekercs, mindkettő optimalizált a fokozott ízű pihenés és a maximális gőztermelés érdekében.

Aztán ott van a gyönyörű Joyetech Exceed Grip Kit. A belső 1000mAh-os akkumulátor táplálja a 20W-ot, és automatikusan beállítja a kimeneti teljesítményt a használt tekercsnek megfelelően. Ezenkívül az Exceed Grip innovatív DBP technológiával rendelkezik, amely rövid a száraz égés elleni védelemhez. Ez az automatikus hőmérsékletszabályozó rendszer megakadályozza a száraz égési problémákat a nyomvonalakban, és biztosítja a lehető legjobb íz-előállítást.

A patronok is kiemelik ennek az eszköznek a két változatát. A 4,5 ml-es standard patron a cserélhető 0,4ohm EX-M tekercsel működik, míg a 3,5 ml-es pod patronban opcióként beépített 0,8ohm Mesh tekercs és kerámia tekercs található. Mindezek a tekercsek rostos pamutot hordozó anyagként használnak, ami sokkal tiszta és tisztességes aromát eredményez. Mindenesetre, az Exceed Grip elég kompetens a különféle gördülési igények kielégítéséhez.

Kapcsolódó blog:Lost Vape Orion Plus Kit 950mAh VS Nikola Antares Kit 1200mAh