Volt egy ideje a Hellvape új porlasztói? Itt jön a vadonatúj Fat Rabbit Sub Ohm Tank. Ebben a cikkben részletes bevezetést fogok készíteni róla.

A Hellvape Fat Rabbit Tank a Hellvape és Vapin Heathen közötti együttműködés eredménye, bemutatva mind a felső, mind az alsó légáram-szabályozást. 25 mm alapátmérővel képes akár 5 ml e-juice-ot tárolni a pyrex üvegtartályban. A menetes felső töltőrendszer tetején helyezkedik el, csavarozással, hogy felfedje két nagy töltőnyílást.

A menetes felső kupak alatt található az első légáram szabályozó gyűrű, amely lehetővé teszi a légáram bejutását és kombinálását a szekunder légáramlás konfigurációjával, hogy intenzív íz jöjjön létre, és rendkívül fokozza a felhő képződését. A vásárláshoz kaphat egy 0,15ohm H7-03 Quad OCC tekercset és egy 0,2ohm H7-02 Single Mesh tekercset a készletből, különféle lehetőségeket kínálva a vaping élvezetéhez. A Fat Rabbit egyébként ígéretes szub-ohm tartály azok számára, akik inkább a cserélhető késztekercsek kényelmét kedvelik.

Önnek is tetszik ez:cheap vandy vape swell

Az alábbiak szerint
Méret: 25mm x 46mm
E-juice kapacitás: 5,0 ml
Anyag: rozsdamentes acél + Pyrex üveg
Utántöltő rendszer: menetes felső utántöltő rendszer
Tekercsek típusa: 0,20ohm egyszeres hálótekercs (H7-02) - névleges teljesítmény 80W;
0,15ohm Quad OCC tekercs (H7-03) - 80W névleges teljesítményre
Csatlakozás típusa: 510-es csatlakozó
Tekercscsatlakozás típusa: menetes
Csepegés: 810 széles szélességű csepp

Kapcsolódó blog:950mAh GeekVape Bident Kit VS 1100mAh SMOK Nord Kit