Nagyon szeretem a VOOPOO Co. vape készülékeit. Ezúttal hadd osszam meg egy új DIY készletet, amely a DRAG Mini Mod és a FreeMax Mesh Pro tartályból áll. Az egész készlet fagyosnak tűnik, mivel a mod és a tartály színei igazán harmonikusak.

Először nézzük meg az VOOPOO Drag Mini Mod-et, ami azt jelenti, hogy minden a DRAG 2 Mod és még több. A beépített 4400mAh akkumulátor (amely két 18650 elemnek felel meg) 117W maximális teljesítményt biztosít. A modon belül van egy kivételes GENE.FIT lapkakészlet, amely az energiahatékony kimenetekhez különböző teljesítménymódokkal rendelkezik.

Eközben a Drag Mini Mod mérete 81,5 x 25,5 x 48,5 mm és könnyű súlya 178g. Így könnyen hordozható, gyorsan feltölthető, és jól illeszkedik a kezedbe és a zsebébe. A kristálytiszta OLED kijelző megjeleníti az aktuális akkumulátorszintet, milyen üzemmódot, az ellenállást / feszültséget és természetesen a teljesítményt.

Ezután az FreeMax Mesh Pro Tank. Ez a FireLuke Mesh tekercscsaládot használja, és egy 0,2 literes kettős hálós tekercsfejjel van ellátva, amely 60-90W-os és a 0.15ohm Kanthal egyetlen hálós tekercset, 40-70W-os névleges értéket kapott. Hálótekercsek alkalmazásával a hosszú élettartam és a transzfer dinamikusan nagyobb a szokásos tekercsekhez képest.

A légáramlás a Mesh Pro-ba két, teljesen lezárható alsó légrésen keresztül jut be. A 9 mm széles furatcsúcscsúcs lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megfelelő mennyiségű gőzzel bőségesen ízesítse. A FreeMax Mesh Pro tartály egyedülálló felépítésével és hálós tekercsével stílusos kialakítást és nagyszerű ízt kínál.

Kapcsolódó blog: Mit Kell Tudni A Vásárlás Előtt Vandy Vape JACKAROO 100W Kit?