Az idő repül, és a fekete péntek ismét úton van. Keres egy tisztességes Black Friday vape deals-et? Miért nem nézi meg a GAS MODS által készített Mars Kit a vapesourcing online áruházban? Talán tetszeni fog.

A GAS MODS Mars Kit emlékeztetett az 510Vape SPAS-12-re, mivel mindkettő kettős hordóval rendelkezik. A beépített 750 mAh-os akkumulátor tápfeszültsége 10–15 W-tól képes lőni négy szintű kimeneti teljesítmény mellett (10 W, 10–12 W, 12–13 W, 13–15 W). Az egész eszközt az oldalán található tűz gomb segítségével lehet vezérelni, és a töltés az alján lévő mikro USB porton keresztül történik. Ezenkívül a tűzjelző gombbal egy LED-es jelzőfény található, amely egyértelműen megmutatja az energiaszintet és az akkumulátor élettartamát. A biztonság érdekében számos biztonsági funkció létezik, mint például az alacsony / magas ellenállású védelem, a túlmelegedés elleni védelem, a rövidzárlat elleni védelem és a túlterhelés / túlcsordulás elleni védelem.

Ami a hüvelyeket illeti, a dobozban két változatban érhetők el. Mindkettő akár 2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és az oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthetők. A különbség a belső tekercsek között található, az egyikben 1,5 órás SS316L tekercs található, míg a másik 1,8 órás NI80 tekercsben működik, amely eltérő hangulatot eredményezhet. Végül úgy tűnik, hogy a légáram nem állítható, de ez bizonyos mértékben megkönnyíti a hüvelyek használatát. Összességében a GAS MODS Mars megér egy lövés.

Érdekelhet még:smok fetch pod ár

Az alábbiak szerint
Ház anyaga: fém + műanyag
Méretek: 81 x 33,5 x 17 mm
Teljesítmény: Beépített 750mAh
Kazetta kapacitása: 2,0ml
Párologtató ellenállás: 1,5 / 1,8Ω
Kimeneti teljesítmény: 10-15W
Üzemmód: Teljesítmény
Csatlakozó típusa: Mágneses
Képernyő / átló: Nem
Mikro-USB port / töltés: Igen

Kapcsolódó blog:VOOPOO VINCI X Kit Előnézet | Az Új Generációs GENE.AI Chip Hajtja