Utazás közben mindig szükségem van néhány hordozható helyettesítőre a terjedelmes doboz modkészleteimhez vagy a squonk mod készleteimhez. Nemrég találtam ilyen tisztességes helyettesítőt, és ez egy "Bálványok" nevű pod system. Csak vásároljon a vapesourcing online áruházból, ha szüksége van rá.

Az Idols Pod System Kit egy lapos tollstílusú, zseb-barát eszköz. A beépített 500mAh-os akkumulátor táplálja a 13W-ot, és több mint 400 töltést tesz lehetővé. Ha az akkumulátor lemerül, akkor az a készülék alján található mikro-USB-porton keresztül 35 percen belül teljesen feltölthető. És van egy i alakú LED jelzőfény, amely bármikor megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az egész Idols készüléket nagyon könnyű kezelni, mivel rajzolással aktivált mechanizmust vesz igénybe, nincs szükség gombra. A biztonság szempontjából számtalan biztonsági funkcióval is rendelkezik.

Ami az edényt illeti, akkor akár 2 ml-es kedvenc e-juice-t is elfér, és egy egyszerű alsó töltőszerkezettel újratölthető. A szivárgás elkerülése érdekében független L alakú légcsatornákkal is tervezték. A hüvely belsejében egy 1,3 órás tekercs van feltöltve japán organikus gyapottal, amely a legjobb nikotintartalmú e-folyadékok számára, ideértve a sót is. Mindent összevetve, ezen az áron az Idols Pod System Kit meglehetősen versenyképes szegmensében.

Érdekelhet még:find trio kit pas cher

Az alábbiak szerint
Méret: 105,1 x 23,3 x 11,9 mm
Súly: 35 g
Akkumulátor kapacitása: 500mAh
E-juice kapacitás: 2ml
Ellenállás: 1,3ohm
Kimeneti teljesítmény: 13W
Színek: Szürke, szikrázó piros, meteorit-fekete, korall-narancs

Kapcsolódó blog:Venvii FITT-II Kit Előnézet | Korszerű Test A Jobb Kézérzés érdekében