Nemrég találtam két tisztességes pod vape készletet a piacon. Az egyik az IJOY-tól származik, a másik Kimsun-tól. Mindkettőt beépített 1100mAh akkumulátor táplálja. Csak vásároljon az vape online store-ből, ha úgy tetszik.

Először nézzük meg az IJOY Mercury Kit-et. A kompakt gyantás anyagot a kompakt pod-méretű szerkezetbe integráljuk, és megmutatjuk a hihetetlenül elegáns és hordozható kialakítást. A beépített 1100 mAh-es akkumulátor használatával a kimenet akár 12W-ig is elérheti. És van 3 LED-es lámpa, amely megmutatja a különböző munkakörülményeket és az akkumulátor töltöttségi szintjét is.

Ami a 2 ml-es helyettesítő hüvelyet illeti, kényelmes felületi és alsó légáram szabályozható kialakítással rendelkezik, a gőzök könnyen beinjektálhatják az e-folyadékot és egyszerűen beállíthatják a légáramlást. Ezenkívül a pód két különböző tekercs opcióval rendelkezik: 1.2ohm Mercury Coil és 1.0ohm Mesh Coil, mindkettő intenzív ízeket hoz létre, és a nikotin sók különböző koncentrációira is felhasználható.

Ezután az Kimsun Cube 4R Kit nagyon hordozható, és könnyen szállítható a zsebben vagy pénztárcában. A hátoldalon egy egyszerű mágneses burkolat található, amely eltávolításkor lehetővé teszi a 4 ml-es pód könnyed eltávolítását az egyszerű utántöltéshez. A podba előzetesen telepített 0.25ohm titán tekercs. Folyamatos, 530 fokos Fahrenheit hőmérsékletű tüzelőanyaggal van ellátva, amely lehetővé teszi az MTL és a DTL párolgását ízesítő gőzkibocsátással.

A Kimsun Cube 4R tápellátása egy 1100 mAh akkumulátor, amely lehetővé teszi a hosszabb párolgási időket alacsony teljesítmény mellett. Az oldalsó akkumulátor LED-es lámpák lehetővé teszik a cellák töltöttségi szintjének ellenőrzését és az újratöltés az USB-porton keresztül a mellékelt kábellel. A töltési idő nem lehet több, mint 2,5 óra.

Kapcsolódó blog: Melyik Kit Tetszik Jobban? IJOY Avenger 270 Or Proton Plex?