A mai gyors tempójú társadalomban az emberek mindig a sebességre és a kényelemre törekszenek, tehát a vape piac egyre inkább kényelmesebb termékekként jelent meg. Ebben a cikkben bemutatom egy ilyen MYLE Pod System Kit nevű eszközt. Csak vásárolj a vapesourcing cheap online vape store-ből. Ha tetszik.

A MYLE Pod System Kit egy tipikus lapos toll stílusú eszköz, egyszerű és vékony kialakítású. A beépített 240mAh akkumulátorral táplált összesen körülbelül 240 töltést tesz lehetővé, ami elegendő néhány tisztességes szünethez munkahelyi vagy útközben. Az akkumulátor kapacitása nem túl nagy, az akkumulátort rövid időn belül teljesen fel lehet tölteni a készülék alján található jobb oldali micro USB porton keresztül, továbbá három LED-jelzőfény világít, amelyek világosan megmutatják az aktuális akkumulátor töltöttségi szintjét.

MYLE Vape Pod System Kit

A hüvelyeket külön megvásárolják alapkészletekkel és sokféle ízváltozatban kaphatók.Minden hüvelyt előretöltöttek 0,9 ml e-juice-mal, az e-juice nikotin-koncentrációja 5%. Ezeket a hüvelyeket azonnal bekapcsolják, miután bedugtak. A modba, és akkor csak annyit kell tennie, hogy lélegezz be és élvezze. A MYLE Pod System Kit mindazonáltal praktikus eszköz az MTL vapinghoz.

Lehet, hogy tetszik ez:cheap vaporesso gen kit

Az alábbiak szerint
Méret (hüvelykben) w / pod: 3,93 H x 0,74 W x 0,28 D
Akkumulátor kapacitás: beépített 240mAh akkumulátor
Pod-kapacitás: 0,9ml
Puffaságok: 240 (kb.)
Rendelkezésre álló nikotin: 5 térfogatszázalék nikotin
Szín: éjfélfekete / királykék

Kapcsolódó blog:Hellvape Fat Rabbit Tank Előnézet | Kettős Légáramlás-rendszerek