Sziasztok srácok. A Wotofo Profile RDTA különbözik a többször felhasználható csepptartály porlasztóitól multifunkcionális felépítési platformján, amely több tekercs konfigurációval kompatibilis.

Függetlenül attól, hogy lineáris tekercset vagy hálótekercset kíván használni, a Profile RDTA könnyen beilleszthet egy oszlopmentes bilincset, ami azt jelenti, hogy könnyedén felszerelhet egy 3 mm-es vezetékes tekercset vagy egy 3,5 mm-es tekercset igényeinek kielégítésére.

Wotofo Profile RDTA review

Részletek:
1. Wotofo × Mrjustright1 együttműködés
2. A profil RDA RDTA verziója
3. 4 rozsdamentes acél kanóc
4. Támogatja az egy / kétvezetékes tekercsek beállítását és a hálótekercset
5. A nexMESH technológia működteti
6. Erőteljes e-juice módszer
7. Automatikus folyadékátvitel
8. Könnyen átvált egy RDA-ra
9. Állítható oldalsó méhsejt légbeszívás

Tervezés
Valójában a Wotofo Profile RDTA bármilyen Profile 1.5 RDA hálótekercsel használható a legjobb íz előállításához. A megjelenési osztályon a Wotofo Profile RDTA dekoratív gyűrűvel érkezik, amelyet a csepegtető aljára rögzítenek, hogy javítsák megjelenését. A fémből készült kicsi gyűrű miatt a 810 műgyanta-csepegő jobban néz ki, mint bármely más termék a vape piacon.

buy Wotofo Profile RDTA

Légáramlás
Ezenkívül a Profile RDTA képes elnyelni a méhsejt alakú levegőbemeneteket, ezáltal sima és stabil tömeg légáramot generálva. Ezeket a lyukakat könnyen beállíthatja úgy, hogy a felső fedelet egyszerűen elforgatja, amíg az optimális levegőbeállítás meg nem történik.

Áttekintés
A csepegtető alján egy gyönyörű dekoratív gyűrű található, amely élénkítheti a megjelenést. Az állítható oldalsó lézeres bemeneti nyílások használata sima és nagy áramlást eredményez. Az elektronikus gyümölcslé kapacitása 6,2 ml vape tank near me.

Kapcsolódó porlasztó, amelyet inkább választhat:
gas mods kree 24 rta
asmodus anani v2 rta