Ha akar, használhat készletet vagy bálnát, ami nagyon ritka. Ezenkívül "eredendően hatalmas veszélyekre" emlékeztető modok, de nem olyanok, mint a csöpögő víz, és fordítva. A Vandy Vape fejlesztői azonban híres spanyol kritikusokkal együtt mindent megpróbáltak platánkká változtatni. Nézzük meg Requiem BF Kit.

Paraméterek
Méretek: 73 x 42 x 24 mm
Súly: 183g Test
anyaga: cinkötvözet
Tápegység: 1 x 18650
Üvegkapacitás: 6ml
Üzemmód: Közvetlen áramellátás
Támogatott ellenállás: korlátlan
Védelem: fizikai gombzár
Csatlakozó típusa: acél 510, csap testreszabható

Először is, természetesen a Vandy Vape tech teljes készletéről kétségtelenül gyönyörű. Ezen felül szeretném világossá tenni, természetesen ez egy teljes méretű csavarhúzó))) Természetes, hogy viccelődünk, de a poénon kívül-sok kenyér van itt-nagyon klassz.

 

Valóban, ugyanazon csavarhúzó használatával árnyalatok lesznek - a csípés olyan vékony, hogy nem is "mertem" használni. Ezért az első benyomás aranyos, nagyon kompakt és kényelmes, de rohadtul túl nehéz. Először is, néhány szó a dekorációról - ez csak a kivehető paneleket érinti.

Az utolsó szemet gyönyörködtető domborművésszel van vésve, szemközti oldalán nem feltűnő logóval. Általában a Squonk Kits dizájnt mérsékeltnek, de stílusosnak, sőt aranyosnak nevezném, a legkevesebb elemmel és klasszikus tégla megjelenéssel.


Egyéb készletek, amelyek tetszhetnek:
aspire vilter kit for sale
smok rpm 4 kit for sale