Büszkék vagyunk a világ számos legnagyobb slágerére, mint például a Calibnurn és a Calibnurn G az UWELL-től? Ma egy másik világról fogunk beszélni - Uwell Valyrian Pod Mod Kit.

A gyerek nem autó: "Gyerek vagyok, és követő vagyok. Mivel a tekercshez 0,6 és 1,0 méretek állnak rendelkezésre, használhatja függetlenül attól, hogy az MTL csoport-e vagy sem. a DL csoport.

Mivel az Uwell vape pod patron nagy kapacitású 1250 мАч akkumulátorral van felszerelve, magabiztosan használhatja azt akkor is, ha éppen nem tartózkodik.

A folyadéktöltést úgy tehetjük meg, hogy a patronnak a testhez csatlakoztatott felső részét és a patron oldalfelületét csúsztatjuk. Kényelmes termék egy csúszó típusú légáram beállító szeleppel, amelyet gondosan kidolgoztak a legapróbb részletekig.

Könnyű ránézni a dizájnra a konyha két szívén keresztül, de ez egy olyan íz, amely nagyfokú megismételhetőséggel és felhasználási győzelemmel rendelkezik, ami jellemző a felhasználói termékre. Ez egy nagyon kitűnő Mod Pod Kit, amely széles körben használható, például jó kezek!

Kapcsolódó pod mod ajánlott:
innokin sceptre kit near me
uwell caliburn koko near me