Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Uwell Nunchaku 2 Kit Előnézet | Öntisztító Technológia A Szivárgás Megelőzésére

Az általam használt sok vape eszköz közül az Uwell Nunchaku vape pen kit volt az egyik kedvencem, és most már új verzióban van - Nunchaku 2.

Az Uwell Nunchaku 2 az eredeti Nunchaku Kit nyomon követése. Egyetlen 21700 akkumulátorral táplálva a mod 5-100 W-os forrásból üzemel, és háromféle üzemmódot támogat, beleértve a VW módot, a TCR módot és a Mech üzemmódot. Emellett a 2 kompatibilis a 20700 és 18650 elemekkel is, a mellékelt adapter hüvelyekkel. A töltés egy 5V / 2A-os micro USB porton keresztül történik, és még mindig kap egy tűz gombot és egy OLED képernyőt. De most nincs beállító gomb, mivel a belső BEIN chip és a 6 tengelyes mozgásérzékelők lehetővé teszik a beállításokat az eszköz döntésével.

A modhoz párosítva egy Nunchaku 2 Tank. Legfeljebb 5 ml-t képes tárolni, és egy felső töltőszerkezettel újratölthető. A vásárláshoz előzetesen telepített 0,2Ω UN2 Meshed-H tekercset és 0,14 Ω UN2 Meshed-H tekercset kap. Méhsejt hálószerkezettel rendelkeznek, amely egyenletesen melegíti és teljes mértékben porlasztja az e-levet a jó ízlés és a hatalmas felhők elérése érdekében. Ráadásul a tartály rendszeres használat révén képes felszívni az e-levet a kondenzátumtartóban, és elpárologtathatja azt, ami csökkenti a lé szivárgását és csökkenti a tisztítási gyakoriságot. Természetesen a légáramlás a tartály alján lévő AFC gyűrűn keresztül állítható.

Érdekelhet még:vape pen 22 ár

Az alábbiak szerint
Nunchaku 2 Mod
Anyag: rozsdamentes acél, üveg
Méret: 299 mm x H 100 mm
Akkumulátor: 1 x 21700/20700/18650 (nem tartozék)
Teljesítmény: 5-100W
Felhasználói módok: Teljesítmény (VW) mód, TCR mód, Mech üzemmód (bypass)
Készenléti áram: <100uA
Ellenállás: 0,1ohm-3ohm (VW), 0,1ohm-1ohm (TC)
Hőmérséklet: 100 ° -315 ° C 200-600 ° F
Töltés: MicroUSB port, 5V / 2A

Nunchaku 2 Tank
Anyag: rozsdamentes acél, polikarbonát
Méret: Φ29 x H 48,3 mm
Nettó súly: 60,6 g
Tartálykapacitás: 5ml
Tekercsek: FeCrAl UN2 Meahed-H 0.2ohm tekercs,
         SS316L UN2 Meshed-H 0,14ohm tekercs
Csatlakozás: menetes 510 csatlakozás

Kapcsolódó blog:Sense Herakles Kit Előnézet | Egyedi LED Mód A Mutatós Vapinghoz

0 Tovább

SMOK VAPE PEN 22 Kit 1650mAh VS Innokin Zlide Tube 3000mAh

Összehasonlítva a podrendszer-készletekkel, inkább egy vape tolltartó készletet hordok, amikor odakint és körülbelül. Bár a Vape tollkészletek valamivel kevésbé hordozhatók, mint a podrendszerkészletek, mindig sokkal nagyobb az akkumulátor és az e-juice kapacitás. Ebben a cikkben két vape tollat ​​mutatok be. Csak vásároljon a best vape shop online-es vapesourcing szolgáltatásból, ha úgy tetszik.

Először az SMOK VAPE PEN 22 Kit-re nézzük. Az oldalsó MicroUSB-porton keresztül feltöltött belső 1650mAh-os akkumulátor táplálja, ez alapvető fontosságú utazás vagy éjszaka a városi készletben. Feszültség alapú eszközként a VAPE PEN 22 korrelálja az akkumulátor élettartamát, hogy meghatározzák az energiateljesítményt számos biztonsági védelem mellett. Egyetlen túlméretes égetőgombbal működtetve a VAPE PEN 22 LED-es visszajelzést ad az intelligens akkumulátor élettartamának kijelzésére.

Ami a porlasztót illeti, ez egy feltöltött Sub-Ohm tartály, rögzített alsó légárammal. A tekercs úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az akkumulátor kimeneti tartományának, kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítva a gőz és az íz előállításában. A SMOKTech technológiai felépítésének gazdag örökségét követve a VAPE PEN 22 felhasználóbarát üzemeltetési célokra készült, hihetetlen áron.

Vagy tetszik az Innokin Zlide Tube Kit, amely a Zlide Tube Modból és a Zlide Tankból áll. A beépített 3000mAh-os akkumulátorral működő mod 13W vagy 16W teljesítményig képes különféle tekercsellenállások szerint. Ha 1,0 oM-nál kisebb tekercset használ, akkor 16 W-os forrásnál fog tüzet okozni. Ellenkező esetben 13W sebességgel fog tüzet okozni. Az akkumulátor az USB oldalán található mikro-USB porton keresztül újratölthető, amely 1A-os képességgel képes a nagyon gyors újratöltésre.

Ami a Zlide tartályt illeti, legfeljebb 4 ml e-juice tárolható, és rendelkezik egy gyermekbiztonsági reteszelő felső kupakkal a biztonságos és egyszerű töltés érdekében. A tekercs opciói között szerepel egy előre telepített 1,2ohm Z tekercs és egy tartalék 0,8ohm Z tekercs. Ezen kívül a tartályok kompatibilisek a Z tekercs sorozatának többi tekercsével. Az alján található állítható légáramlás-rendszer mellett a Zlide Tank kétségkívül tökéletesen illeszkedik a Zlide Tube Mod-hoz.

Kapcsolódó blog:Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML