Tetszik a VOOPOO VINCI sorozata? Cserélhető elemekkel működő vape pod kits készüléket keres? Miért ne nézzen meg a VINCI X-en? Pontosan amire szüksége van!

A VOOPOO VINCI X Mod Pod Kit a népszerű VINCI termékcsalád legújabb tagja. Egyetlen 18650 akkumulátorral működteti, és az új generációs GENE.AI chip hajtja, széles teljesítménytartományban van, 5-70 W-ig, és automatikusan képes megfelelni a teljesítménynek, a tekercs ellenállásától függően, nagymértékben elkerülve, hogy a tekercsek égjenek. Sőt, a GENE.AI chip rögzíti a vaping szokásait egy puff görbén keresztül, valós időben megjeleníti a felhalmozódó puffjait a képernyőn, és két hétig megőrzi ezeket a feljegyzéseket. A biztonság érdekében a VINCI X számos biztonsági funkcióval van felszerelve, beleértve a túlórát, a rövidzárlatot, a túlterhelést, a maximális teljesítményvédelmet, a kimeneti túláramvédelmet, a túlcsordulást, a túlhőmérsékletet és az akkumulátor hátrameneti védelmét.

VOOPOO VINCI X Pod Mod

Ami az edényt illeti, 5,5 ml-es kapacitással rendelkezik és az oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. A VINCI X dobozában szereplő fűtőelemek egy 0,3ohm PnP-VM1 hálótekercs és egy 0,6ohm PnP-VM4 tekercs, mindkettő könnyedén cserélhető a "PnP" kialakításnak köszönhetően. Ezen felül a hüvely szintén széles körben kompatibilis a VOOPOO összes többi PnP tekercsével. Végül kétféle légáramlási lehetőség közül lehet választani: egyszerűen forgassa el a hüvelyt 180 ° -kal, így válthat közöttük. A VINCI X egyébként is érdemes megnézni.

Érdekelhet még:PET Black Camouflage

Az alábbiak szerint
mod
Anyag: cink ötvözet
Méret: 117 * 29,5 * 25,3 mm
Akkumulátor kapacitása: Egyetlen 18650
Kimeneti teljesítmény: 5-70 W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
Ellenállás: 0,1 ~ 3,0ohm

Hüvely
Anyag: PCTG
Kapacitás: 5,5ml
Ellenállás: 0,3ohm (PnP-VM1); 0,6ohm (PnP-VM4)

Kapcsolódó blog:Dovpo Topside Lite Kit Előnézet | Különböző Hátlapok Különböző Felhasználásokhoz