Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VOOPOO NAVI Kit Felülvizsgálat | A Smart GENE.AI Chip Vezérlése

A 2020-as év csak egy nap van hátra. Ha egy tisztességes újévi vape-akciót keres, akkor ne hagyja ki a VOOPOO NAVI készletét. Csak vásároljon az vape stores online-től, ha tetszik. Itt található további részletek.

A VOOPOO NAVI Mod Pod Kit rámutat a meglévő Orion-tartományra és a Trinity Alpha-ra, mivel ezek nagyon hasonló alaktényezővel rendelkeznek. A beépített 1500mAh akkumulátorral és egy intelligens GENE.AI Chip hajtással a NAVI 5-40 W-os forrásból képes, és inhalálással vagy tűzkapcsolóval aktiválható. Ezenkívül a chip felismeri a beépített tekercset, és megakadályozza, hogy az energia vagy a hőmérséklet meghaladja az ajánlott határokat. A töltés az eszköz oldalán található mikro USB-porton keresztül történik, fölött van egy beállító gomb, egy 0,96 hüvelykes színes képernyő és a tűz gomb. A biztonság érdekében számos biztonsági funkció létezik, mint például a túlóravédelem, a rövidzárlat elleni védelem, a túlterhelés elleni védelem, a maximális teljesítményvédelem, a kimeneti túláramvédelem, a túlcsordulás elleni védelem és a túlmelegedés elleni védelem.

Az edény maximális kapacitása 3,8 ml, és az alsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. A hüvely legfontosabb eleme az innovatív háromszoros légáramlás-rendszer, amely rögzített légutakból, állítható légutakból és egy pneumatikus független légutakból áll. A független légút nemcsak nagy érzékenységet és robbanásveszélyt, hanem további gázok feltöltését is szolgál aerodinamikai módban. Ez nagymértékben csökkenti a magégetést az elégtelen bevitel miatt. A vásárláshoz tartozó párologtatók egy 0,45ohm PnP-VM3 tekercs és 0,6ohm PnP-VM4 tekercs, de a hüvely is kompatibilis a PnP sorozat összes többi tekercsével. Ezeknek a szolgáltatásoknak köszönhetően a NAVI elegendő lehet a megértés megrontására.

Érdekelhet még: pnp rba ár

Az alábbiak szerint
NAVI Mod
Anyag: cink ötvözet
Méret: 96 mm (H) * 33 mm (W) * 18 mm (T)
Akkumulátor kapacitása: 1500mAh
Kimeneti teljesítmény: 5-40 W
Kimeneti feszültség: 3,2 ~ 4,2 V
Ellenállás: 0,1-3,0ohm
Képernyő: 0,96 "képernyő

NAVI Pod patron
Anyag: PCTG
Kapacitás: 3,8ml (TPD 2ml)
Ellenállás: 0,45ohm (PnP-VM3) / 0,6ohm (PnP-VM4)

Kapcsolódó blog: IJOY Jupiter Kit Előnézet | Elegáns És Modern Megjelenés

0 Tovább

VOOPOO VINCI X Kit Előnézet | Az Új Generációs GENE.AI Chip Hajtja

Tetszik a VOOPOO VINCI sorozata? Cserélhető elemekkel működő vape pod kits készüléket keres? Miért ne nézzen meg a VINCI X-en? Pontosan amire szüksége van!

A VOOPOO VINCI X Mod Pod Kit a népszerű VINCI termékcsalád legújabb tagja. Egyetlen 18650 akkumulátorral működteti, és az új generációs GENE.AI chip hajtja, széles teljesítménytartományban van, 5-70 W-ig, és automatikusan képes megfelelni a teljesítménynek, a tekercs ellenállásától függően, nagymértékben elkerülve, hogy a tekercsek égjenek. Sőt, a GENE.AI chip rögzíti a vaping szokásait egy puff görbén keresztül, valós időben megjeleníti a felhalmozódó puffjait a képernyőn, és két hétig megőrzi ezeket a feljegyzéseket. A biztonság érdekében a VINCI X számos biztonsági funkcióval van felszerelve, beleértve a túlórát, a rövidzárlatot, a túlterhelést, a maximális teljesítményvédelmet, a kimeneti túláramvédelmet, a túlcsordulást, a túlhőmérsékletet és az akkumulátor hátrameneti védelmét.

VOOPOO VINCI X Pod Mod

Ami az edényt illeti, 5,5 ml-es kapacitással rendelkezik és az oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthető. A VINCI X dobozában szereplő fűtőelemek egy 0,3ohm PnP-VM1 hálótekercs és egy 0,6ohm PnP-VM4 tekercs, mindkettő könnyedén cserélhető a "PnP" kialakításnak köszönhetően. Ezen felül a hüvely szintén széles körben kompatibilis a VOOPOO összes többi PnP tekercsével. Végül kétféle légáramlási lehetőség közül lehet választani: egyszerűen forgassa el a hüvelyt 180 ° -kal, így válthat közöttük. A VINCI X egyébként is érdemes megnézni.

Érdekelhet még:PET Black Camouflage

Az alábbiak szerint
mod
Anyag: cink ötvözet
Méret: 117 * 29,5 * 25,3 mm
Akkumulátor kapacitása: Egyetlen 18650
Kimeneti teljesítmény: 5-70 W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
Ellenállás: 0,1 ~ 3,0ohm

Hüvely
Anyag: PCTG
Kapacitás: 5,5ml
Ellenállás: 0,3ohm (PnP-VM1); 0,6ohm (PnP-VM4)

Kapcsolódó blog:Dovpo Topside Lite Kit Előnézet | Különböző Hátlapok Különböző Felhasználásokhoz

0 Tovább

SMOK TFV16 Mesh tartály és VOOPOO Maat-két csodálatos atomizátor

Ma két csodálatos porlasztót hoz best sub ohm tank - SMOK TFV16 Mesh Tank és VOOPOO Maat.Ezek a legnagyobb élvezetet jelentik, ez a vaping piac változása 2019-ben.

Ahogy az várható volt, az erőteljes TFV sorozat végül visszatért! Ez az új King SMOK TFV16 Sub ohm Tank hamarosan debütál a világon. Két új hálós tekercsel van ellátva az optimális íz és a maximális gőz számára. Egy hatalmas Pirrex üvegcső használatával a TFV16 az e-lé kapacitását még példátlan 9 ml-re bővíti. Zárt tetejű újratöltő rendszerrel és egy állítható kettős nyílású alsó áramlással rendelkezik, amely nagy mennyiségű gőz előállításához és kiváló ízléshez vezet. Ezenkívül a forradalmi felső fedél biztonsági reteszeléssel megakadályozza a szivárgási problémákat. Szóval, várod az új király dicsőséges visszatérését?

A király bemutatása: A TFV sorozat hatalmának, varázsának és stílusának integrálása mellett az új király TFV16 továbbra is megmutatja több kiemelését. Folytassa annak felfedezését, és azt fogja találni, hogy a király boldogsága ismét a végső cél.

A legnagyobb e-folyadék kapacitás valaha: Az újonnan kifejlesztett 9-es izzó hőálló üvegcső 9 ml-es elektronikus folyadékkapacitással rendelkezik, amely a legnagyobb kapacitás. Garantálja a hosszú élettartamot, mert nincs szükség az e-folyadékok gyakran hozzáadására.

A VOOPOO Maat Sub ohm Tank tartály nagyon praktikus megjelenésű. A legtöbb rozsdamentes acélból készül, ami egy viszonylag nehéz tartály, sok máshoz képest. Az egyik a standard 4ml verzió, a másik pedig a 2ml TPD verzió. A MAAT név valójában a közbenső állítható légáramot jelenti, és a hab lehet csak az oldalsó állítható hármas levegő bemenet alatt, amely a neve. Három lyuk biztosítja a légáramlást a tekercshez, és a külső gyűrűt elforgatva állíthatja be. Megállapítottam, hogy még a beállítás is nagyon légköri lapot biztosít, mert bármikor három lyuk van, hogy levegőt juttasson a tekercsbe.

MAAT replacement coils:
Az előzetesen telepített 0,13 ohm MT-M1 tekercs 60-85w. Megállapítottam, hogy a legjobb pozícióm 70w körül van, és jó egyensúlyom van a teljesítmény és a szigetelési teljesítmény között. A másik tekercs egy 0,2 ohm MT-M2 tekercs, 55-80w. Úgy találtam, hogy csak néhány 60 órát vesz igénybe, hogy néhány szép felhőt készítsen.

Mindegyik hálós tekercs, de az egyik egy hálós tekercsfej, a másik pedig egy kettős hálós tekercsfej, amely között nagy méretű különbség van. Az egyetlen tekercsfejben lévő háló finomabb, mint gondoltam, és megpróbáltam megtartani a hőmérsékletet a kettős tekercsfejen, amely a lánc elpárolgása közben hajlamos felhalmozódni.

Megvásárolhatja a SMOK TFV16 és a VOOPOO Maat terméket a Vapesourcing vape online store-nál.

>>te is szeretnéd

https://vapesourcing.com/smok-morph-kit.html

0 Tovább

Voopoo Alpha Zip Mini Kit Review: SMOK Trinity Alpha új barátja

Srácok, ma bemutatom a Voopoo márka másik Vape Mod-készletét - a VOOPOO ALPHA Zip Mini Kit cinkötvözetből és rozsdamentes acélból készült anyagból, kitűnő és bonyolult megjelenésű, amely az ALPHA Zip Mini Box Mod és a Maat Sub Ohm áll. Tartály. Nézzük meg közelebbről ezt a vape mod kit-t.

GENE-vel. Chip belsejében a Voopoo Alpha Zip Mini Kit erősebbé és stabilabbá válik. A 4400mAh nagy beépített akkumulátor kapacitása 0,01 másodperces tűzsebességet biztosít 120 W maximális teljesítmény mellett, biztonságosabb és hosszabb tartósságot biztosítva. Kiemelkedő PnP tekercs-szerelési terv az új MT-M1 és MT-M2 tekercses tekercsekkel. A középső légáram beállítás a felső utántöltő rendszerrel egyszerűsíti a műveleteket, hogy megkönnyítse a párolgási élményt.

paraméterek
ALPHA Zip Mini Box Mod
Méret: 80 * 48,5 * 24mm
Anyag: rozsdamentes acél + cink ötvözet + műanyag
Teljesítménytartomány: 5-120W
Akkumulátor: Beépített 4400mAh akkumulátor
Kijelző: kijelzővel
Ellenállás tartomány: 0,5-5,0ohm
Kimeneti feszültségtartomány: 0-7,5V
Csendes áram: <10uA
Hőmérséklet tartomány: 200 ° -600 ° F / 100 ° -315 ° C
Téma: 510

MAAT tartály
Méret: 24,5 * 55,75 mm
Anyag: rozsdamentes acél
E-Juice kapacitás: 4ML
Tekercs: MT-M1 tekercs, 0.13ohm, Single Mesh, 60-85w
MT-M2 tekercs, 0.2ohm, Dual Mesh, 55-80w
Levegőbevitel: középső állítható légáram
Újratöltés: Top Fill
Téma: 510

Nézd meg az SMOK Trinity Alpha-What-t, az úgynevezett "Alpha"!

A smok alpha trinity 1000 mAh-es akkumulátort használ, amelynek teljesítménytartománya 10-25 watt és cserélhető SMOK Nord tekercs. Nagy kapacitású 1000mAh akkumulátorral rendelkezik, amely mikro-USB porton keresztül tölthető. Elég nagy ahhoz, hogy egész nap képes legyen megcsinálni, de a töltés közben is megdöbbent. A Trinity Alpha automatikus pod / ellenállásérzékelést, rövidzárlatvédelmet, alacsony feszültségű védelmet és 8 másodperces lekapcsolást tartalmaz. A Szentháromság alfa ad neked egy tisztességes vape. Az állítható teljesítménybeállítások lehetővé teszik, hogy a megfelelő íz érdekében megfelelő hőt hozzon létre.

Hol lehet megvásárolni? Kattintson ide: https://vapesourcing.com/voopoo-alpha-zip-mini-kit.html

még szintén kedvelheted

lost vape orion q in stock

0 Tovább

Hogyan Működik A Geekvape ZEUS X RTA A VOOPOO X217 Mod-en?

Ha a nagy teljesítményű dobozmodellek és megbízható RTA-k vadászik. Akkor nem hagyhatod ki azokat az eszközöket, amelyeket megosztok. Mindkettőt híres gyártók gyártják, a mod a VOOPOO-tól származik, és az RTA a GeekVape-tól származik.

Először nézzük meg az Voopoo X217 Price-et, amely a VOOPOO legújabb kétmodulos modusa. A Woody Vapes gyártja, a Woody Vapes néhány éve készít modorokat, és a GENE chip gyártója, amelyet a Drag Mods-ben népszerűsítettek. De soha nem váltak igazán népszerűvé, így végül megvásárolták a VOOPOO.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A kettős 21700/20700 elemekkel (vagy 18650 adapterrel) működő VOOPOO X217 Mod a legújabb és legnagyobb 32 bites Gene.Fan chipet futtatja. Ez sokkal több energiát biztosít (akár 217W-ig), és nagyobb és intuitívabb ikon alapú 1,3 "-es TFT nagyfelbontású színes kijelzőt fog működtetni. Eközben 8 akkumulátoros védelmet biztosít, így biztonságosan meg lehet jeleníteni. Az interaktív és színes lélegző LED-fény V-alakja új gőzös élményt nyújt!

A moderrel párosított porlasztó az Geekvape ZEUS X RTA-es. A ZEUS X újdonsága a hozzáadott több lyukú légáramú kéményen belül helyezkedik el, amely a teljes szerkezet központi légcsövén található. A légáramlás két nagy külső levegőnyíláson keresztül jut át ​​a középső kéménybe, amelyek mindegyike 15 mm-rel 2,5 mm-re van, és lefelé eloszlik a többlyukú nyílásokba és végül a porlasztó kamrába. Ez a dinamikus légáramlási útvonal optimalizálja a gőztermelést, miközben magas színvonalat biztosít az aroma kikapcsolódásához.

Voopoo X217 Geekvape ZEUS X

A belső kialakítású fedélzet tágas és beépített, magas színvonalú kialakítással van ellátva, oldalsó rögzítéssel, hornyolt csavarokkal, egyszerű konfigurációkhoz, amelyek az egy- vagy kettős tekercsek széles választékát támogatják. A teljes ZEUS X RTA szerkezet befejezése a 810-es széles csepegtetőcsúcs, amely számos csepegtetővel rendelkezik, és hihetetlen tartozékzsákkal, így azonnal elkezdhetjük a végső élményt!

Kapcsolódó blog: Két Klasszikus Eldobható Eszköz Nic Salt-RELX Starter Kit & VGOD STIG Disposable Pod

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML