Helló gőzeim! Tudod, hogy az eredeti Preco One készlet egy egyszerű tollstílusú indítókészlet a jobb vapinghoz. Most a VZone Preco 2 Solo Kit az eredeti Preco One készlet nyomon követése, és magában foglalja az új Preco eldobható tartályok sorozatát is. Vessünk egy rövid áttekintést.

paraméterek
Vzone Preco 2 Solo Mod
Mérete: 24 * 80 mm
Akkumulátor kapacitása: 1800mAh beépített akkumulátor
USB: 5 V / 1,5A
Szín: fekete, SS, kék, szivárvány

Véleményem szerint a VZone volt az első márka, aki elindította az eldobható tartályok trendjét. Alapvetően elengedték a Preco tartályt, a DTL (Direct to Tung) tartályt hálótekerccsel. A tartályt újratöltheti, de amikor a tekercs meghal, akkor a tartályt eldobják. Ez valóban népszerűnek tűnik, és az emberek nagyon kedvelik ezt a könnyű használatot - szinte olyan, mint egy hüvely, de nagyobb méretekben.

Ezután a VZone létrehozott egy modot vape mods, hogy párosuljon a Preco tartállyal, az úgynevezett Preco One moddal, és készített egy készletet. Ez egy egyszerű elem volt egy tűzjelző gombbal és nincs beállítva. A készletben található modifikáció a Preco 2 Solo, amelynek van egy belső 1800mAh akkumulátora és egyetlen működtetési gombja.

Ha érdekli ezt a Preco Tank-készítést, akkor miért nem próbálja ki azt a Vape Shop Online E-cigaretta és E-folyadék legjobban eladható termékében, és tetszeni fog ez a kövér tollkészlet.

Kapcsolódó termékek:
smok trinity alpha
smok trinity alpha pod cartridge