Hé srácok. Ma felhívjuk a figyelmünkre egy elegáns, Vaporesso-tól származó terméket, egy kompakt Pod-rendszer formájában, beszédes névvel Vaporesso OSMALL Kit. A Vaporesso kínai gyártó könnyen bekerülhet a vállalatok közé, amelyek nem felejtsék el, hogy legalább a hit box modokkal kedvelik a felhasználókat.

Vaporesso OSMALL Pod kit in stock

Ezenkívül ez a márka követi az összes modern trendet, megjelentetve a most legnépszerűbb formátumú eszközöket - Pod-rendszereket. Az utóbbiakat a Vaporesso választékban meglehetősen funkcionális minták képviselik, ám az utóbbi időben egy rendkívül egyszerű és bonyolult „alul” jelent meg a kínai toll alatt, amelybe most meg kell találkoznunk.

Jellemzők:
Méretek: 84,2 mm * 26,5 mm * 13,4 mm
Akkumulátor: 350mAh
Kimeneti teljesítmény: 11W
Kapacitás: 2ml
Ellenállás: 1,2Ω

Az OSMALL Pod System Kit az eszközosztály tipikus képviselője, és az eszköz neve annak kicsi méretéből származik. A készülék a rendelkezésre álló testfestékek legszélesebb választékában kerül forgalomba, és a leendő tulajdonos a következő nyolc lehetőség közül választhat: szürke, fekete, kék, sötétkék, sárga, piros, sötétvörös és rózsaszín.

buy Vaporesso OSMALL Pod Kit

Az újdonság kialakítása és alakja az ergonómia és a könnyű használat figyelembevételével készül. Tehát az akkumulátor külsejét texturált felülettel látják el, amelynek növelni kell az eszköz megbízhatóságát, miközben megtartja.

Az Vaporesso vape price OSMALL Pod egyik legfontosabb tulajdonsága az egyszerűségén kívül az itt használt patronok is. Ezekben a vászon pamut és a nem szőtt anyagok, amelyek tiszta ízét biztosítják, amint azt a fejlesztők biztosítják, abszorbens elemként viselkednek. A párologtatók be vannak építve a patronba, ellenállásuk csak 1,2 Oh lehet. A folyadéktartály térfogata átlagosan 2 ml.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
vaporesso target pm80 kit
vaporesso target pm80 cartridge