A SMOK Nord X Vape egy másik személy a Nord-megállapodásból, más megvilágításba helyezve az egész megállapodást. Árnyékolási terve és felülete az elmúlt kor stílusát követi, hogy továbbadja egyedi célját.

Tervezés
A SMOK Nord X Vape kialakítása jó, következetesen kisebb és élesebb, az általános méret nem teljesen különbözik a Nord 2-től, a Nord X mégis kifogástalanabb gőzölési élményt nyújt.
 
Jellemzők
A Nord X két esetet 6 ml-es e-folyadék határértékkel lát el, amely kötelezővé teheti mind az RPM 2 Mesh 0,16ohm hurok, mind az Smok RPM Mesh 0,4ohm görbületet, és támogatja az RPM 2 és az RPM elrendezési hurok választását.

A feltöltést gyorsan elvégezheti az oldalsó töltési résen keresztül. Amint a határ tágul, nem kell szokásosan feltölteni.


A SMOK Nord X Vape a legmegalapozottabb és a legélvezetesebb Nord kütyü mindaddig! Ezenkívül ez a leg figyelemre méltóbb Nord-modul is.

Szokás szerint két tokkazetta és két fürt emlékezik a csomagolásra. Az RPM egység patronja életképes az összes RPM göndörrel, amely lehetővé teszi, hogy fenntartás nélkül átváltson erre a modulra a megvásárolt RPM hurkok segítségével.

Következtetés
A SMOK Nord X Vape a Smok legújabb terméke, amely tökéletes megelégedést nyújt Önnek. Kompakt méretű, de a legnagyobb felhőt adja. Könnyedén megvásárolhatja ezt a Vapesourcingnál 32,99 dollárért, és itt ellenőrizheti a pod vape készletet is.

Kapcsolódó vape készletek a Smok-tól:
thallo s for sale
novo 3 for sale