Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK Novo X felülvizsgálat - a dupla tekercses, 0,8 ohmos hüvely sima MTL élményt hozhat?

A SMOK Novo X Pod Kit 800mAh beépített akkumulátorral működik, és támogatja az 1-25W szabályozott teljesítményt. A SMOK Novo X dupla tekercsű, 0,8 ohmos hüvelyével rendelkezik, amely sima MTL porlasztási élményt hozhat.

Paraméterek
Méret: 26,5 x 16,5 x 92 mm
Akkumulátor: beépített 800mAh akkumulátor
Teljesítmény: 1-25W
Képernyő: 0,49 hüvelykes OLED kijelző
Kimeneti feszültség: 0,5-4V
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Ellenállási tartomány: 0,4-3ohm

 

A 0,8 ohmos beépített vape tekercset úgy tervezték, hogy optimalizálja az MTL porlasztását, és ideális mennyiségű gőzt és aromát biztosítson. Miután a benne lévő tekercs lejárt, csak a porlasztás folytatásához cserélje ki egy új hüvelyre.

A Novo X 0,49 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen megjeleníti a vape pod adatait. A Novo X pneumatikus kapcsolóval rendelkezik a könnyű vape érdekében.

Az U alakú légáramlás-szabályozó csatorna szintén a legjobb, ha hatalmas torkot üt. A SMOK Novo X Pod cartridge készlet különféle akkumulátor-védelmi funkciókkal is rendelkezik a biztonságos vape biztosítása érdekében.

A kapcsolódó vape eszközöket javasoljuk:
buy wismec HiFlask Pod System Kit
buy Geekvape Athena Squonk Kit

 

0 Tovább

Áttekintés: SMOK Novo X - napokig tartó vape?

A SMOK Novo X új szintre emeli a vape-t. A 800mAh beépített akkumulátorral működő SMOK Novo X vape 1-25W beállítási teljesítményt támogat. A SMOK Novo X két hüvelyből áll, a kettős tekercsű 0,8 ohmos hüvelyből és az egy hálós 0,8 ohmos hüvelyből, ami sima MTL párás élményt nyújt.

Jellemzők
25W állítható teljesítmény
Novo X DC hüvely és hálós tok
0,49 hüvelykes OLED kijelző
Léghajtású pod rendszer
Finom alacsony kulcsú bekapcsológomb
800mAh beépített akkumulátor egész napos vape-hoz
U alakú AFC csatorna a sima ütés érdekében
Több elemvédelem

A Novo X 0,49 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen mutatja a vape adatokat. A Novo X légkapcsolós kapcsolóval rendelkezik, hogy könnyebben tegyen szert. Az U alakú légáram szabályozó csatorna a legjobb egy hatalmas torokütéshez is. A vape SMOK Novo X Kit különféle akkumulátorvédelemmel rendelkezik a biztonságos vape biztosítása érdekében.

Ami a legfontosabb, jobb akkumulátor-teljesítményre számíthatunk, mert a Smok Novo X Vape Pod Kit kapacitása most 800W, ami kétszerese a jelenlegi kapacitásnak. Srácok, ez tényleg néhány nap!

Egyéb pod ajánljuk:
auguse khaos rdta
kizoku techmod

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML