Ez olcsó ajánlat az Argus Pro Voopoo vagy a Voopoo Argus vásárlásához. A Pod Mod készlet kimenő teljesítménye 80 vagy 40 watt, 1500 mAh vagy 3000 mAh akkumulátor, USB-C töltőport, 0,96 hüvelykes kijelző, új GENE.TT chipset, bőr fogantyú és még sok más a kettős gyújtás miatt. Funkcionális, intelligens, kézi és RBA mód.

Voopoo Argus Pro voopoo argus pro kitVoopoo Argus Pro for sale

Valójában a 40 wattos és a 80 wattos Argus Pro nem olyan erős, de több hordozható verzióval a Voopoo Argus GT 160 wattos teljesítménye miatt nagyon népszerű a weboldalunkon. Drag X pod cartridge A Pod Mod Kit egyre népszerűbb az elmúlt hónapokban, mert úgy működnek, mint a kis dobozos modok.

Amikor gondosan ellenőrzi az Argus és az Argus Pro mérési eredményeit, láthatja, hogy magasságuk csak 107 vagy 108 mm. Ezenkívül ezek az Argus készletek cinkötvözetből készülnek, bőr markolatokkal, amelyek hihetetlen megjelenésűek és jól érzik magukat a kézben.

Voopoo Argus Pro voopoo argus pro kitVoopoo Argus Pro for sale

A színbeállításokat még nem tették közzé, ezért ezeket az információkat kiadáskor hozzáadjuk. A kezelőpanelen egy 0,69 hüvelykes OLED kijelző látható, de sajnos csak monokróm módon jeleníti meg a vape adatokat, így nem túl kielégítő.

Ez a beállítás alkalmas 4,5 ml PnP Pod-ra, légáramlás-vezérlő funkcióval, és számtalan tekercsre, amelyeket MTL, DTL vagy korlátozott DTL porlasztáshoz használnak. A cikk írásakor még nem biztos, hogy melyik színválaszték lesz elérhető.

Egyéb hüvelyek, amelyeket ajánlunk:

gaur 21 review
grus mod review