Nemrég találtam két tisztességes eldobható pod rendszereszközt. Mindannyian tudjuk, hogy az eldobható eszközök nagyon kényelmesek, ezért hadd ossza meg velük az alábbiakat. Csak vásároljon az online vape store-ből, ha úgy tetszik.

Először nézzük meg az VGOD STIG Disposable Pod-et, amely hihetetlenül kicsi és kompakt kialakítással rendelkezik egy kis öngyújtó méreténél. Az egyszerű és eldobható természet miatt nem igényel karbantartást. A húzással aktivált kialakításnak köszönhetően nincs gombja, de automatikusan kigyullad, amikor a szájrészet szájba helyezi és belélegzi. Eközben az STIG egy újratölthetetlen 1,2 ml-es kapacitással rendelkezik, ami kb. 270 puffert jelent egy eszközön.

Ezután az RELX Kit-es pálcika, de rendkívül könnyű és szuper könnyű. Mindössze 25 gramm van az e-folyadékkal teli poddal együtt, alig mondhatja el, hogy ott van. Ehhez hozzáadjuk az automatikus funkciót (nincs gomb, csak lélegezzünk), minden dohányos ezt fel tudja venni, és perceken belül megpuhulhat. Az egyetlen olyan funkció, amely megtöri a test karcsú vonalait, az elülső kis csepegtető formájú elemjelző lámpa, amely alatt finom RELX márkajelzés van az alján.

Ami az előretöltött podot illeti, egy kerámia tekercs és nikotin sók, az utóbbi pedig hatékonyabban szállítja a nikotint a rendszerbe, mint a standard, szabad bázisú e-folyadék. A Nic-sók a PG / VG-alapú elquidekhez képest nikotin tartalmának egyenletesebb formáját is biztosítják.

Kapcsolódó blog: Melyik Tartály A Legjobb Választás A VOOPOO Drag Mini Mod Számára?