A VINCI termékcsalád nagy sláger volt az elmúlt hónapokban. Ezúttal a VOOPOO tér vissza újra a legújabb VINCI AIR készülékével, amely sokkal olcsóbb, mint elődei, és könnyebben használható. Az alábbiakban részletesebben ismertetjük. A vape vásárlásához kap egy ingyen, csak ellenőrizze a vapesourcing online boltot.

A VINCI AIR Kit alapvetően folytatja elődjeinek alakját, de 30% -kal vékonyabb és 20% -kal könnyebb. Sőt, ugyanazt a matt fémfestési eljárást alkalmazza, mint az autók, és további textúrájú. A beépített 900mAh akkumulátorral és a GENE.AI Chip hajtásával a VINCI AIR aktiválható akár belégzéssel, akár egy tűzgombbal, és széles kimeneti tartományban van, 5-30 W-ig. A töltés az eszköz oldalán található 5V / 1A mikro-USB-porton keresztül történik, és van egy gyönyörű, befelé néző képernyő, amely valós időben mutatja a paramétereket és a szívóportok számát.

VOOPOO VINCI AIR 900mAh

Ami az edényt illeti, maximális kapacitása 4 ml, és az oldalsó töltőnyíláson keresztül még mindig újratölthető. A vásárláskor két külön tekercset kaphat a készletből: 0,6Ω PnP-VM4 a masszív gőzökhöz és 1,0Ω PnP-R2 a kiváló MTL élményért. Ezenkívül a hüvely kompatibilis más PnP tekercsekkel is, csak húzza és tolja, majd élvezze a különféle vaping élményeket, gyors és megfizethető. Légáramlás szempontjából a VINCI AIR megtartja az innovatív kettős légáramlás-rendszert. Próbálkozzon elfordítani a porlasztót 180 ° -kal, és helyezze be, így két teljesen eltérő szájérzés élmény lesz. Végül, a légutak kialakítását speciálisan optimalizálták, páratlan kényelmet biztosítva az MTL és a Half-DL számára.

Érdekelhet még: rpm40 ár

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + PCTG
Méret: 100,9 * 27 * 18 mm
Akkumulátor: 900mAh (beépített)
Teljesítménytartomány: 5-30W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
Kapacitás: 4ml / 2ml (TPD)
Ellenállási tartomány: 0,1-3,0ohm
Szabványos tekercsek: PnP-VM4 0,6ohm / PnP-R2 1,0ohm
Kompatibilis tekercsek: PnP-VM3 / PnP-R1 / PnP-RBA
Színek: szénszál, álcázás, szórt szürke, klasszikus kék, klasszikus piros, aurora, aurora kék

Kapcsolódó blog: Lost Vape Prana Kit Előnézet | Kompaktabb És Könnyebben Használható