Mint nagy rajongója az Lost Vape-nek, szinte az összes vape-eszközöket szeretem. Az utóbbi időben csak kiadták a Prana Kit-et, amely hasonló formájú, mint a Smok Mico és a VOOPOO Drag Nano. Itt található további részletek róla.

A Lost Vape Prana Kit egészen más, mint a korábbi Lost Vape eszközök. Sokkal kompaktabb testtel rendelkezik, a felülete importált akrilből és texturált bőrből készül. A beépített 500mAh akkumulátorral működő készlet aktiválva van, és három szintű kimeneti teljesítményt nyújt (9W, 10W, 12W). A különböző kimenő teljesítmény közötti váltáshoz egyszerűen kattintson a kerek gombra az eszköz oldalán. A töltést az alsó USB-porton keresztül hajtják végre, és az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzésére három színű LED-jelzőfény világít a tápellátás beállító gomb alatt. A biztonság érdekében a Lost Vape Prana rövidzárlat elleni védelmet, gyenge akkumulátorvédelmet, hőmérsékleti védelmet és alacsony / magas ellenállású védelmet is kínál.

Ami a hüvelyt illeti, két darab tartozik a vásárláshoz. 1 ml e-juice-ot tudnak tárolni, és oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthetők. A mod oldalán lévő átlátszó ablakon keresztül könnyen ellenőrizheti a folyadék szintjét anélkül, hogy kihúzta volna a hüvelyt. A hüvelybe integrált tekercs ellenállása 1,2 ohm, nagyon alkalmas közepes vagy magas nikotintartalmú e-folyadékokhoz. Végül úgy tűnik, hogy a Pranán a légáram nem állítható, de egy MTL eszköznél, amely semmi más. Összességében azt hiszem, hogy a Prana Kit méltó gyűjtemény.

Érdekelhet még:
joyetech egrip mini ár
gearvitaid

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + akril + bőr
Méretek: 66,8 x 41,4 x 14,2 mm
Súly: 70 g
Kimeneti teljesítmény: Max 12W
Akkumulátor: Beépített 500mAh Li-Po
Pod-kapacitás: 1,0ml
Ellenállás: 1,2ohm
Töltő port: Micro USB port

Kapcsolódó blog: VOOPOO NAVI Kit Felülvizsgálat | A Smart GENE.AI Chip Vezérlése