Ön vape szerelmes? Ha igen, tudnia kell a Voopoo készlet új innovációjáról. A hurokkészletet minden esztétikai gőz szerelmeseinek fejlesztették ki.

Ezt a vape -t az ókori rómaiak titokzatos pillérei ihlették. A Voopoo által kínált összes készletet tökéletes stílusos megjelenéssel és hosszú élettartamú akkumulátorral tervezték. A voopoo doric 20 készletet bárhová magával viheti, és kortyolgatva teljesítheti vágyait.

Voopoo Doric 60 pod Mod kit
Ez a voopoo doric 60 készlet elképesztően könnyű kialakítással és gyönyörű mérettel rendelkezik. Annyi funkciót hoz, amit el sem tudsz képzelni. Ez a készlet az innovatív végtelen légáramlási rendszerrel van felszerelve, amely 2 üzemmódban, automatikus és gomb üzemmódban működik. Lehetővé teszi, hogy a vape szerelmesei könnyen átkapcsolhassanak
DTL - MTL gőzölés.
A Voopoo Doric 60 Pod Vape Kit 2500 mAh akkumulátorral rendelkezik, C típusú gyorstöltéssel. A Doric 60 pod GENE chipet tartalmaz, amelynek teljesítménye 5-60W. Három színű LED -lámpával rendelkezik, amelyek csodálatosnak tűnnek, és 4,5 ml -es mágneses patronnal rendelkeznek. A legjobb dolog ebben az, hogy alsó töltésű, és kompatibilis a PNP tekercsekkel.


Voopoo Doric 20 Pod System Kit
Ez a hordozható vape kompatibilis az MTL pod rendszerrel. Tökéletesen illeszkedik a kezedhez és a gőzölési követelményekhez. Ez a készlet 1500 mAh akkumulátorral működik, C típusú gyorstöltéssel. A készlethez tartoznak az automatikus és gombos üzemmódok, valamint a villogó LED -es fények.
 
Ez a hüvelytartály szivárgásmentes oldaltöltő kialakítású, és kompatibilis az összes ITO sorozat tekercsével. A készlet kijelzői modern intelligencia porlasztási technológiával készültek. Ezt több éves kutatás után gyártják, ezért kielégíti a tüdőt és megnyugtatja a sóvárgást. Három szintű szivárgásgátló technológiával rendelkezik, amelyek megakadályozzák a folyadék szivárgását.

Következtetés
Ha valaki új vape online store módokat szeretne kipróbálni, ez a kettő jó választás lehet az Ön számára!

Kapcsolódó készletek, amelyeket előnyben részesíthet:
voopoo drag kit price
justfog minifit s kit still new