Sokáig hallottuk az Innokin vape márkáról. Amíg az Innokin Sensis Kit megérkezését vártam, csak annyit tehettem, hogy játszottam a Prototype verziómmal, és teljes sebességgel figyeltem a hype vonatot.

Innokin Sensis 40W review

Jellemzők
Tekercs + mód (Primes tekercs)
Frissítési mód
FO mód (Find-F)
Glass Pod
Állítható légáram
USB-C töltés
Scepter S tekercsek

Igen, ez a promóció nagyon erős. Van egy Facebook-csoport és egy nagy esemény a csoporton kívül. Több hete ez a szépség mindenütt jelen van. Az utolsó Innokin eszköz, amelyet áttekintettem, az Innokin Endura M18 pod kit volt, ami remek.

Ez egy egyszerű Innokin készülék, tökéletes ízléssel. Ez nyilvánvalóan nagy reményeket fűz a Sensis iránt. Innokin Sensis megpróbálja megváltoztatni a játékszabályokat, és nagyon hangosan szólnak hozzá. A Sensis pod cartridge új érdekes módokat tartalmaz, és üveg és fém hüvelyekkel van felszerelve.

buy Innokin Sensis 40W

A Innokin vape Sensis színes képernyője a modul elülső részén, a gomb felett található. Úgy gondolom, hogy a képernyő interfészeit gyakran figyelmen kívül hagyják, amikor az emberek megnézik az eszközöket, de ezek fontosak. A Sensis hüvely egy üvegkupolából készül, fém talppal és egy fém szájdugóval.

Egyéb készletek kapcsolódó vape eszközök:
geekvape cerberus se tank price
wotofo srpnt rda price