A GeekVape Z Max Sub-ohm Tank a Z vagy a GeekVape Z sorozat legújabb modellje. A tartály egy frissítés az eredeti Geekvape Z RDA-hoz képest, és sok vonzó fejlett funkcióval rendelkezik.

Ennek a tartálynak az egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, a legfelsőbb légbemenet technológiája, ami mind azt jelenti, hogy szivárgásmentesen áll rendelkezésre, mert az e-folyadék nem tud alulról kijönni. A beáramló légáramlás a felső légáramlás-vezérlő gyűrű elforgatásával is könnyen beállítható.

buy Geekvape Z RDA

Tervezés
Geekvape Z Max tartály al-ohmos tartály, 4 ml kapacitással; dupla résű felső légáram szabályozó gyűrű, és az új Geek Vape M tekercs sorozatot használja. A MAX Sub-Ohm tartály tartós rozsdamentes acélból készül, és 4 ml újratölthető tartályt biztosít az újratöltéshez, egy negyedfordulatú felső töltőrendszeren keresztül.

Jellemzők
A Geekvape kit Z Max Sub-ohm két új GeekVapes M sorozatú hálótekercsel van felszerelve. Az előre telepített M sorozatú tekercsfej 0,14 ohmos, és 60-80 wattos teljesítmény mellett képes meggyulladni. Az M sorozatú, 0,2 ohmos Trible Coil Head 70 és 85 watt között képes főzni.

Geekvape Z RDA for sale

Következtetés
Az Geekvape M series széria minden tekercs kiváló ízt és vastag párát garantál. A porlasztófej cseréjéhez egyszerűen csavarja a Z sorozat tekercsét az alapra, óvatosan húzza ki a régi fejet, majd egyszerűen nyomja be alulról az új fejet.

Kapcsolódó készletek, amelyeket előnyben részesíthet:
bmor venus for sale
bmor selva for sale