Mint általában, a Lost Vape BTB Kit kövérebb a konfiguráció (teljes készlet) és az érdeklődés szempontjából. Ezúttal a Lost Vape társaság veszteségeket szenvedett. Ezenkívül a legérdekesebb dolog ezzel kapcsolatban az, hogy úgy döntöttek, hogy szüneteltetik a híres lapkakészletet, a drága felületkezelést és a nagy teljesítményt, hogy "egyszerű" bálnát végezzenek.

Mellesleg, az ilyen összetett nevek dekódolása nagyon egyszerű - visszatérés az alapvető tudáshoz / forráshoz. Megjelenése óta ez egy kompakt üzemanyag-tartály felső üzemanyag-nyílással, és ebben a méretben a kapacitás meglehetősen nagy. Kétféle csepegtető öntözés van a készletben: mindkettő az 510. leszállási pont, természetesen különféle felszálláshoz tervezve.

A cserélhető párologtatók ismerik a márka rajongóit - sőt, kínálatuk egyszerűen csodálatos. Igen, helyesen értetted őket, ezek nagyrészt ugyanazon gyártó almodeiből származnak. Ugyanez mondható el a karbantartott alapról.

A Box mod megfelel a porlasztónak pod mod kit - nem kevésbé eredeti. Általában standard vágással rendelkezik, de a felső része kissé szokatlan. Ez a tény természetesen csak az eszköz méreteit befolyásolta - tehát a példány nem alacsony.

De a többi mérés irigylésre méltó egy portás számára. A márka díszítése nem szokatlan, de az eszközt a tömegfogyasztók számára tervezték. A leszálló pad acél, de nehéz leszállási képességeit felmérni.

Hipotetikusan feltételezem, hogy a maximális leszállási átmérő 25 mm. A kezelőpanel az előlapra összpontosít. Egy nagy tűz gomb koronálja a mintát, alatta egy standard átlós színű kijelző változó színű kivitelben.

Még alacsonyabbak is a beállító gombok egy hárma és egy új csatlakozó a töltéshez. Utóbbi árama azonban ismeretlen maradt vape kit. Feltehetően a vezérlő chipset a márka extrém almódjából származik, de természetesen radikálisan újratervezték. A fedélzeti működés teljesen normális.

Egyéb pod javasoljuk:
asvape hita mech kit
kizoku kirin