Még emlékszel a Widowmaker RDA-ra? Ezúttal a tank változatát fedjük le - a Widowmaker RTA-t. Tetszeni fog, ha unod az RDA-khoz vagy az sub ohm vape tanks-hez. Itt található további részletek.

A Vandy Vape Widowmaker RTA Vandy Vape és a híres youtube vape recenzőr, az "El Mono Vapeador" közreműködése. 25 mm átmérőjű, akár 5 ml-re vagy 6 ml-re is képes tárolni különböző üvegcsövekkel. Az újratöltés a felső sapka alatt lévő töltőnyíláson keresztül történik, és van egy e-folyadék szabályozó rendszer is. Ez lehetővé teszi az áramlás beállítását a különböző vastagságú folyadékok befogadására vagy a töltés befejezésekor. Az építkezési fedélzet meglehetősen különbözik az RDA verziójától, de ennek ellenére kettős tekercseléshez tervezték.

Az oszlopok között egy méhsejt típusú légáram-kimenet található, amely a tekercsek aljára áramlik. Ami a levegő bemeneti nyílásait illeti, nagyon sokféle lehetőség van. Az alsó légáramlás-rendszer a tartály alján lévő gyűrűvel állítható, az oldalsó légáramlás-rendszer pedig a hordón keresztül állítható. A vásárlás során háromféle hordót szerezhet be. A hordó megváltoztatásával megváltoztathatja a levegő bemeneti mintáját a méhsejt, a nyílás vagy a nagy lyuk között. Összességében a Widowmaker RTA minden fillért megér, bár az ár kissé magas.

Érdekelhet még: aegis x vape mod ár

Az alábbiak szerint
Méret: 51 mm (L) x 25 mm (D)
Kapacitás: 2 ml (TPD) / 5 ml / 6 ml (Pyrex buborékos üvegcső)
Juice Well: 5 mm mély juice
Légáramlás: az oldalsó és az alsó légáram állítható
Menet: 510 szál
Hét szín: kék, matt szürke, arany, Gunmetal, matt fekete, szivárvány, SS

Kapcsolódó blog: Uwell Crown Pod System Kit Előnézet | A Légáramlás Állítható