Ebben az évben az Uwell nagyon sok tisztességes pod vape eszközt adott ki, mint például a Caliburn, az Yearn, a Caliburn KOKO és a MarsuPod PCC. És ezúttal ismét visszatérnek az új Uwell Crown Kit-hez. Az alábbiakban részletesen bemutatom ezt. Ha még több nagyszerű vape deals-et szeretne találni, csak ellenőrizze a vapesourcing online áruházat.

Az Uwell Crown Pod System Kit a Usonicig Zip-re emlékeztet, valószínűleg azért, mert ezek némileg hasonlóak a kialakításukban. A beépített 1250mAh akkumulátorral táplálható, inhalálással vagy tűzjelző gombbal aktiválható, maximális teljesítménye 25W. A töltés a készülék alján található mikro USB-porton keresztül történik, és az alján egy LED-jelzőfény világít, amely világosan mutatja a munkaállapotot és az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ezenkívül az integrált BEIN chip számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, ideértve a nyitott áramkör jelzését, a rövidzár védelmet, az alacsony teljesítmény jelzést és a túlmelegedés jelzését.

Ami az eszköz hüvelyét illeti, maximális kapacitása 3ml. Az első feltöltés struktúrájának köszönhetően az újratöltés nem könnyű, és vannak nézetablakok, amelyek segítségével megfigyelhető a gyümölcslé szintje a hüvelyben. A megvásárolható párologtatók egy 0,6ohm tekercsfej és 1ohm tekercsfej, amelyek kielégíthetik a korlátozott DTL és MTL vaping igényeit. Ezenkívül az Uwell Pro-FOCS aromatesztelő technológiája teljes mértékben visszaállíthatja az e-juice aromáját azáltal, hogy megfelelő módon szabályozza a fűtési hőmérsékletet és szigorúan irányítja az anyagminőséget. Végül, a légáramlás a Crown Kit-en a hüvely oldalán lévő szelepen keresztül állítható.

Érdekelhet még: aegis boost ár

Az alábbiak szerint
Anyag: alumínium ötvözet és PCTG
Méret: 95,6 mm x 30 mm x 18 mm
Akkumulátor kapacitása: 1250mAh
E-folyadék kapacitása: 3ml (FDA) / 2ml (TPD)
Kitöltés: Legfelső töltés
Maximális teljesítmény: 25W
Tekercs ellenállása: 0,6ohm korlátozott DTL / 1ohm MTL esetén

Kapcsolódó blog: Uwell Nunchaku 2 Kit Előnézet | Öntisztító Technológia A Szivárgás Megelőzésére