Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lost Vape Prana Kit Előnézet | Kompaktabb És Könnyebben Használható

Mint nagy rajongója az Lost Vape-nek, szinte az összes vape-eszközöket szeretem. Az utóbbi időben csak kiadták a Prana Kit-et, amely hasonló formájú, mint a Smok Mico és a VOOPOO Drag Nano. Itt található további részletek róla.

A Lost Vape Prana Kit egészen más, mint a korábbi Lost Vape eszközök. Sokkal kompaktabb testtel rendelkezik, a felülete importált akrilből és texturált bőrből készül. A beépített 500mAh akkumulátorral működő készlet aktiválva van, és három szintű kimeneti teljesítményt nyújt (9W, 10W, 12W). A különböző kimenő teljesítmény közötti váltáshoz egyszerűen kattintson a kerek gombra az eszköz oldalán. A töltést az alsó USB-porton keresztül hajtják végre, és az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzésére három színű LED-jelzőfény világít a tápellátás beállító gomb alatt. A biztonság érdekében a Lost Vape Prana rövidzárlat elleni védelmet, gyenge akkumulátorvédelmet, hőmérsékleti védelmet és alacsony / magas ellenállású védelmet is kínál.

Ami a hüvelyt illeti, két darab tartozik a vásárláshoz. 1 ml e-juice-ot tudnak tárolni, és oldalsó töltőnyíláson keresztül újratölthetők. A mod oldalán lévő átlátszó ablakon keresztül könnyen ellenőrizheti a folyadék szintjét anélkül, hogy kihúzta volna a hüvelyt. A hüvelybe integrált tekercs ellenállása 1,2 ohm, nagyon alkalmas közepes vagy magas nikotintartalmú e-folyadékokhoz. Végül úgy tűnik, hogy a Pranán a légáram nem állítható, de egy MTL eszköznél, amely semmi más. Összességében azt hiszem, hogy a Prana Kit méltó gyűjtemény.

Érdekelhet még:
joyetech egrip mini ár
gearvitaid

Az alábbiak szerint
Anyag: cink ötvözet + akril + bőr
Méretek: 66,8 x 41,4 x 14,2 mm
Súly: 70 g
Kimeneti teljesítmény: Max 12W
Akkumulátor: Beépített 500mAh Li-Po
Pod-kapacitás: 1,0ml
Ellenállás: 1,2ohm
Töltő port: Micro USB port

Kapcsolódó blog: VOOPOO NAVI Kit Felülvizsgálat | A Smart GENE.AI Chip Vezérlése

0 Tovább

Uwell Crown Pod System Kit Előnézet | A Légáramlás Állítható

Ebben az évben az Uwell nagyon sok tisztességes pod vape eszközt adott ki, mint például a Caliburn, az Yearn, a Caliburn KOKO és a MarsuPod PCC. És ezúttal ismét visszatérnek az új Uwell Crown Kit-hez. Az alábbiakban részletesen bemutatom ezt. Ha még több nagyszerű vape deals-et szeretne találni, csak ellenőrizze a vapesourcing online áruházat.

Az Uwell Crown Pod System Kit a Usonicig Zip-re emlékeztet, valószínűleg azért, mert ezek némileg hasonlóak a kialakításukban. A beépített 1250mAh akkumulátorral táplálható, inhalálással vagy tűzjelző gombbal aktiválható, maximális teljesítménye 25W. A töltés a készülék alján található mikro USB-porton keresztül történik, és az alján egy LED-jelzőfény világít, amely világosan mutatja a munkaállapotot és az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ezenkívül az integrált BEIN chip számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, ideértve a nyitott áramkör jelzését, a rövidzár védelmet, az alacsony teljesítmény jelzést és a túlmelegedés jelzését.

Ami az eszköz hüvelyét illeti, maximális kapacitása 3ml. Az első feltöltés struktúrájának köszönhetően az újratöltés nem könnyű, és vannak nézetablakok, amelyek segítségével megfigyelhető a gyümölcslé szintje a hüvelyben. A megvásárolható párologtatók egy 0,6ohm tekercsfej és 1ohm tekercsfej, amelyek kielégíthetik a korlátozott DTL és MTL vaping igényeit. Ezenkívül az Uwell Pro-FOCS aromatesztelő technológiája teljes mértékben visszaállíthatja az e-juice aromáját azáltal, hogy megfelelő módon szabályozza a fűtési hőmérsékletet és szigorúan irányítja az anyagminőséget. Végül, a légáramlás a Crown Kit-en a hüvely oldalán lévő szelepen keresztül állítható.

Érdekelhet még: aegis boost ár

Az alábbiak szerint
Anyag: alumínium ötvözet és PCTG
Méret: 95,6 mm x 30 mm x 18 mm
Akkumulátor kapacitása: 1250mAh
E-folyadék kapacitása: 3ml (FDA) / 2ml (TPD)
Kitöltés: Legfelső töltés
Maximális teljesítmény: 25W
Tekercs ellenállása: 0,6ohm korlátozott DTL / 1ohm MTL esetén

Kapcsolódó blog: Uwell Nunchaku 2 Kit Előnézet | Öntisztító Technológia A Szivárgás Megelőzésére

0 Tovább

Idols Pod System Kit Előnézet | Szivárgásmentes Független Légcsatornákkal

Utazás közben mindig szükségem van néhány hordozható helyettesítőre a terjedelmes doboz modkészleteimhez vagy a squonk mod készleteimhez. Nemrég találtam ilyen tisztességes helyettesítőt, és ez egy "Bálványok" nevű pod system. Csak vásároljon a vapesourcing online áruházból, ha szüksége van rá.

Az Idols Pod System Kit egy lapos tollstílusú, zseb-barát eszköz. A beépített 500mAh-os akkumulátor táplálja a 13W-ot, és több mint 400 töltést tesz lehetővé. Ha az akkumulátor lemerül, akkor az a készülék alján található mikro-USB-porton keresztül 35 percen belül teljesen feltölthető. És van egy i alakú LED jelzőfény, amely bármikor megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az egész Idols készüléket nagyon könnyű kezelni, mivel rajzolással aktivált mechanizmust vesz igénybe, nincs szükség gombra. A biztonság szempontjából számtalan biztonsági funkcióval is rendelkezik.

Ami az edényt illeti, akkor akár 2 ml-es kedvenc e-juice-t is elfér, és egy egyszerű alsó töltőszerkezettel újratölthető. A szivárgás elkerülése érdekében független L alakú légcsatornákkal is tervezték. A hüvely belsejében egy 1,3 órás tekercs van feltöltve japán organikus gyapottal, amely a legjobb nikotintartalmú e-folyadékok számára, ideértve a sót is. Mindent összevetve, ezen az áron az Idols Pod System Kit meglehetősen versenyképes szegmensében.

Érdekelhet még:find trio kit pas cher

Az alábbiak szerint
Méret: 105,1 x 23,3 x 11,9 mm
Súly: 35 g
Akkumulátor kapacitása: 500mAh
E-juice kapacitás: 2ml
Ellenállás: 1,3ohm
Kimeneti teljesítmény: 13W
Színek: Szürke, szikrázó piros, meteorit-fekete, korall-narancs

Kapcsolódó blog:Venvii FITT-II Kit Előnézet | Korszerű Test A Jobb Kézérzés érdekében

0 Tovább

Alacsony Ár De Megbízható | 380mAh Think Vape Beta Pod System Kit

Az alacsony árú hordozható vape eszközök mindig nagyon népszerűek a piacon. Ezúttal egy ilyen, a Think Vape Beta nevű pod rendszerkészletet fogunk fedezni. A következőkben további részleteket találsz róla. Csak vásároljon az cheap online vape shop-ből, ha úgy tetszik.

A Think Vape Beta Kit 88,2 x 14,5 mm-es méretű toll alakú testet tartalmaz, ami nagyon egyszerűvé teszi a kézben tartását vagy a hordozást. A beépített 380 mAh-es akkumulátorral meghosszabbíthatja, ha nem nehéz gőz. Az akkumulátor rövid időn belül teljesen feltölthető a készülék alján található mikro USB porton keresztül. A tűzjelző LED-je a feszültségszintet vagy az akkumulátor töltöttségi szintjét három színben mutatja, a Vörös pedig a 3,5 V-nál alacsonyabb feszültséget 20% alatt, a kék 3,5-3,7V / 20-80% -os töltöttségi szintet, és a zöld, ha a feszültség meghaladja a 3,7 V / 80% fölötti akkumulátort.

Ami az újratölthető podot illeti, akár 1,2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és könnyű oldalsó töltővel rendelkezik. A hüvelyben lévő tekercsfej 1,6 μm-os ellenállással rendelkezik, ami nagyon alkalmas a magas nikotintartalmú e-folyadékokhoz vagy nic-sókhoz. Végül, de nem utolsósorban, a készlet ára nagyon alacsony. Mindent összevetve, a Béta valóban megér egy lövést, csak a kedvenc e-gyümölcsléjében és a vape-ban!

Ön is tetszik:cheap kylin v2 rta

Az alábbi paraméterek
Méret: 88,2 x 14,5 mm
Akkumulátor: beépített 380 mAh akkumulátor
Juice kapacitás: 1,2 ml
Tekercsellenállás: 1,6 hm rendszeres tekercs (MTL gőzöléshez)
Kimeneti feszültség: 3,7 V állandó feszültség
Fényjelző: Zöld fény (> 3.7V akkumulátor: 80-100%), Kék fény (3,5-3,7V akkumulátor: 20-80%), Vörös fény (<3,5 akkumulátor: 0-20%)
Töltés: USB port

Kapcsolódó blog:A Frissített Verzió A NOVO-800mAh SMOK NOVO 2 Kit

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML