Az alacsony árú hordozható vape eszközök mindig nagyon népszerűek a piacon. Ezúttal egy ilyen, a Think Vape Beta nevű pod rendszerkészletet fogunk fedezni. A következőkben további részleteket találsz róla. Csak vásároljon az cheap online vape shop-ből, ha úgy tetszik.

A Think Vape Beta Kit 88,2 x 14,5 mm-es méretű toll alakú testet tartalmaz, ami nagyon egyszerűvé teszi a kézben tartását vagy a hordozást. A beépített 380 mAh-es akkumulátorral meghosszabbíthatja, ha nem nehéz gőz. Az akkumulátor rövid időn belül teljesen feltölthető a készülék alján található mikro USB porton keresztül. A tűzjelző LED-je a feszültségszintet vagy az akkumulátor töltöttségi szintjét három színben mutatja, a Vörös pedig a 3,5 V-nál alacsonyabb feszültséget 20% alatt, a kék 3,5-3,7V / 20-80% -os töltöttségi szintet, és a zöld, ha a feszültség meghaladja a 3,7 V / 80% fölötti akkumulátort.

Ami az újratölthető podot illeti, akár 1,2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és könnyű oldalsó töltővel rendelkezik. A hüvelyben lévő tekercsfej 1,6 μm-os ellenállással rendelkezik, ami nagyon alkalmas a magas nikotintartalmú e-folyadékokhoz vagy nic-sókhoz. Végül, de nem utolsósorban, a készlet ára nagyon alacsony. Mindent összevetve, a Béta valóban megér egy lövést, csak a kedvenc e-gyümölcsléjében és a vape-ban!

Ön is tetszik:cheap kylin v2 rta

Az alábbi paraméterek
Méret: 88,2 x 14,5 mm
Akkumulátor: beépített 380 mAh akkumulátor
Juice kapacitás: 1,2 ml
Tekercsellenállás: 1,6 hm rendszeres tekercs (MTL gőzöléshez)
Kimeneti feszültség: 3,7 V állandó feszültség
Fényjelző: Zöld fény (> 3.7V akkumulátor: 80-100%), Kék fény (3,5-3,7V akkumulátor: 20-80%), Vörös fény (<3,5 akkumulátor: 0-20%)
Töltés: USB port

Kapcsolódó blog:A Frissített Verzió A NOVO-800mAh SMOK NOVO 2 Kit