A SMOK NOVO Kit kezdete óta nagy sikert ért el, így ezúttal a SMOK frissített változatát indította el - NOVO 2. Csak vásároljon az vape store online-ből.

A SMOK NOVO 2 Kit a NOVO továbbfejlesztett változata. A beépített 800 mAh-es akkumulátorral 6–25 W-os tüzelésű, és a NOVO hosszabb ideig tart. Az akkumulátor teljesen feltöltött állapotában a készülék kb. Három napig használható (napi 200 fúvás). A készülék LED-je három különböző színben jelzi a különböző akkumulátorszinteket, a piros a 30% -ot, a narancssárga 30% -70% -ot, a zöld a 70% -ot. Emellett mindkét oldalon levegőbevezető hornyok vannak, amikor belélegezünk, kettős U alakú levegőáramlási útvonal keletkezik, ami jelentősen növelheti az íze gőzét és tisztaságát.

Ami a podot illeti, ebben az esetben két változatban van. Vásárláskor kaphat egy Mesh 1ohm Podot és egy DC 1.4ohm Podot a készletben. Mindkettőnek 2 ml-es kapacitása van, míg a DC 1.4ohm Pod kettős tekercsekkel rendelkezik, amellyel több e-lé is elpárolog, és hatalmas gőz keletkezhet. Továbbá a légérzékelő kapcsoló szerkezete újraterveződött, és az érzékelőelem az U alakú levegőbevezető átjáró egyik oldalára van elhelyezve és az elektróda síkjából kiálló, hogy megakadályozza az érintésmentes szívás kialakulását. Végül, de nem utolsósorban, a NOVO 2 az elektróda körüli horonnyal van kialakítva, így a párolgási folyamat során keletkező kondenzátum ideiglenesen zárva lesz a horonyban, ezért nem kell mindenhol aggódnia. Mindenesetre a NOVO 2 megér egy lövést! 9 szín közül választhat.

Ön is tetszik:cheap voopoo drag nano

Az alábbi paraméterek
Méret: 88,3 * 24,5 * 14,5 mm
Akkumulátor kapacitás: 800mAh
E-folyadék kapacitás: 2 ml
Készenléti áram: <20uA (nincs terhelés) <50uA (terhelés)
Az előre telepített Pod ellenállása: 1,0Ω
Bemeneti feszültség: 3.3V-4.2V
Kimeneti teljesítmény: 6W-25W
Töltőáram: Max: 0.55A
Töltés feszültség: 5V
Túlterhelés feszültség: 4.3V
Túláramú feszültség: 2.4V
Túlterhelési áram: 1A
Kimeneti feszültség: 3.0V-4.0V

Kapcsolódó blog:650mAh Vaporesso Renova Zero Kit VS Aurora Play Kit