Összehasonlítva a podrendszer-készletekkel, inkább egy vape tolltartó készletet hordok, amikor odakint és körülbelül. Bár a Vape tollkészletek valamivel kevésbé hordozhatók, mint a podrendszerkészletek, mindig sokkal nagyobb az akkumulátor és az e-juice kapacitás. Ebben a cikkben két vape tollat ​​mutatok be. Csak vásároljon a best vape shop online-es vapesourcing szolgáltatásból, ha úgy tetszik.

Először az SMOK VAPE PEN 22 Kit-re nézzük. Az oldalsó MicroUSB-porton keresztül feltöltött belső 1650mAh-os akkumulátor táplálja, ez alapvető fontosságú utazás vagy éjszaka a városi készletben. Feszültség alapú eszközként a VAPE PEN 22 korrelálja az akkumulátor élettartamát, hogy meghatározzák az energiateljesítményt számos biztonsági védelem mellett. Egyetlen túlméretes égetőgombbal működtetve a VAPE PEN 22 LED-es visszajelzést ad az intelligens akkumulátor élettartamának kijelzésére.

Ami a porlasztót illeti, ez egy feltöltött Sub-Ohm tartály, rögzített alsó légárammal. A tekercs úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az akkumulátor kimeneti tartományának, kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítva a gőz és az íz előállításában. A SMOKTech technológiai felépítésének gazdag örökségét követve a VAPE PEN 22 felhasználóbarát üzemeltetési célokra készült, hihetetlen áron.

Vagy tetszik az Innokin Zlide Tube Kit, amely a Zlide Tube Modból és a Zlide Tankból áll. A beépített 3000mAh-os akkumulátorral működő mod 13W vagy 16W teljesítményig képes különféle tekercsellenállások szerint. Ha 1,0 oM-nál kisebb tekercset használ, akkor 16 W-os forrásnál fog tüzet okozni. Ellenkező esetben 13W sebességgel fog tüzet okozni. Az akkumulátor az USB oldalán található mikro-USB porton keresztül újratölthető, amely 1A-os képességgel képes a nagyon gyors újratöltésre.

Ami a Zlide tartályt illeti, legfeljebb 4 ml e-juice tárolható, és rendelkezik egy gyermekbiztonsági reteszelő felső kupakkal a biztonságos és egyszerű töltés érdekében. A tekercs opciói között szerepel egy előre telepített 1,2ohm Z tekercs és egy tartalék 0,8ohm Z tekercs. Ezen kívül a tartályok kompatibilisek a Z tekercs sorozatának többi tekercsével. Az alján található állítható légáramlás-rendszer mellett a Zlide Tank kétségkívül tökéletesen illeszkedik a Zlide Tube Mod-hoz.

Kapcsolódó blog:Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló