Ön egy rajongó a SMOK vape eszközökhöz? A különféle SMOK eszközök közül melyik sorozat tetszik a legjobban? A legjobban szeretem a MAG sorozatot, tehát az alábbiakban összehasonlítom a MAG sorozat két vape mod kits sorozatát. Csak nézze meg, és talán szüksége lesz rájuk.

Először a SMOK MAG P3 Kit-ra nézzük. Ez a legendás MAG vonal frissítése, bonyolult gyermekbiztonsággal, IP67 besorolással, és széles körű hőmérsékletszabályozó készlettel van felszerelve, amely segít az ideális vaping beállításokban, hogy ízletes gőzfelhőket hozzon létre. Cink ötvözetből épült, a MAG P3 Mod alvázát nem esheti le esni és leengedni, és megbízható reteszelő rendszerrel rendelkezik, hogy megakadályozzák az alsó korúak használatát.

Az alján található mod mod alatt, egy csuklós elemtartó ajtó, megőrizve a felső 230 W teljesítményt. A beállított kettős elemek felhasználásával a MAG P3 Mod felhasználhat egy pár nagy teljesítményű akkumulátort a szabadalmaztatott lapkakészlettel együtt, hogy kinyisson egy csodálatos hőmérsékletszabályzó-készletet, amely sok elemmel és vezetékes együtthatóval rendelkezik. Ami a TFV16 tartályt illeti, srácoknak ismernie kellett volna vele, szóval itt nem pazarolunk rá időt.

Aztán ott van a SMOK MAG Kit. A MAG Mod kialakítása futurisztikus vezérlőfelülettel készül a trigger-ihletésű alváz mentén, korszerűsítve, kényelmes tenyér-pihenővel és túlméretes tüzelőkapcsolóval. Ezenkívül a kettős nagy teljesítményű 18650 akkumulátor telepítését az arc oldalán található virág alakú gombbal lehet megnyitni, így hozzáférve a csúszó elemtartóhoz.

Van még egy testreszabható és felhasználóbarát színes OLED-képernyő, amely alapvető adatokat szolgáltat egy pillanat alatt, élénk kijelzőkkel. Végül, a MAG maximális teljesítménye 225 W, és rengeteg kimeneti beállítást kínál, kezdve a hőmérséklet-szabályozó készlettel, hozzáadott memória üzemmóddal a nagyobb pontosság érdekében, valamint a teljes védettségig.

Kapcsolódó blog:SMOK Fetch Mini Kit 1200mAh VS Joyetech Exceed Grip Kit 1000mAh