Hamarosan jön a kínai újév. Kínai újévi vape akciót keres? Miért ne nézzen meg a SMOK vape Nord 2 készletét? Itt található további részletek róla.

A SMOK Nord 2 Kit sokkal közös a Norddal, miközben bevezet néhány új előnyt. A beépített 1500mAh-os akkumulátor energiát nyer, ez hosszabb vapt időt és magasabb maximális teljesítményt, 40W-ot eredményez. Ezen felül a Nord 2 ugyanazt az egygombos elrendezést tartja fenn, hozzáadva egy 0,69 "-es OLED kijelzőt a teljesítmény kimenetének és az akkumulátor élettartamának átadására, és a teljesítményt az egyetlen tüzelőgombbal beállítva. A töltés még mindig mikro USB porton keresztül történik. az eszköz alján, és a képernyő megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét és az USB kábel csatlakoztatásakor becsült időt.

A különféle gördülési igények teljes kielégítése érdekében a Nord 2hez Nord és RPM hüvely tartozik, amely támogatja a megfelelő tekercs opciókat. A korábbi szolgáltatások sokféle frissítése révén ezek a hüvelyek akár 4,5 ml e-juice-ot is tartalmazhatnak. Két hüvelygel eladva a Nord 2 képes támogatni mind a Nord, mind az RPM tekercsek vonalát, amelyeket a megfelelő hüvelybe csatlakoztatnak, n-es játékmenetben, a gyors és egyszerű telepítéshez vagy a tekercs cseréjéhez. A jobb olvashatósággal és a hasznos eredeti funkciók fejlesztésével a Nord 2 Kit határozottan utódja elődének. Mire vársz?

Érdekelhet még: novo 2 pods ár

Az alábbiak szerint
Méret: 95mm * 30,5mm * 20mm
Akkumulátor kapacitása: 1500mAh
Kimeneti teljesítmény: 1W-40W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0.5V-4.0V
Készenléti áram: <50uA
Terhelési ellenállás tartomány: 0,30ohm – 3,0ohm
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: MAX 1.2A
Töltő kimenete: 5V / 2A
Képernyő: 0,69 "OLED kijelző
Pod típusok: Nord 2 RPM Pod és Nord 2 Nord Pod
Pod-kapacitás: 4,5ml
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog: SMOK RPM80 Pro Kit Felülvizsgálat | Párhuzamos Vaping Élvezetet Nyújt Önnek