Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK Nord 50W - új mércét állít a NORD sorozathoz

A SMOK Nord 50W Pod Kit belső 1800 mAh -os akkumulátorral rendelkezik, amely akár 50 W teljesítményt nyújt Önnek, ami új mércét állít fel a NORD sorozat számára.

SMOK Nord 50W Kit review

Paraméterek:
Méret: 31 x 22,6 x 97 mm (normál sorozat)
32 x 23,9 x 98 mm (bőr sorozat)
Akkumulátor kapacitás: 1800mAh
Teljesítménytartomány: 5W-50W
Készenléti áram: < 50uA
Bemeneti feszültség: 3.3V-4.2V
Kimeneti feszültség: 0.5V-4.0V
Ellenállási tartomány: 0,2ohm-3,0ohm

Az 1800mAh beépített akkumulátor hosszú élettartamot biztosít, a C-típusú 1,2A maximális töltőáram stabil és hatékonyabbá teszi a gyors töltést.

Az akár 50 wattos lóerő könnyedén képes kielégíteni minden elpárologtatási igényét, így egész nap gond nélkül gőzölhet. A fehér LED lámpa villogási frekvenciája különböző funkcióvédelemeket mutathat, és megmondhatja az eszköz állapotát.

A SMOK Nord series 50W Pod készlet két sokoldalú hüvelyt tartalmaz, amelyek tökéletesen együttműködnek a továbbfejlesztett légáramlási rendszerrel, hogy finom ízt és hatalmas gőzt biztosítsanak.

buy SMOK Nord 50W

Három újratölthető 4 ml -es (Nord 50W LP2 Pod), 4,5 ml -es (Nord 50W Pods) és 4 ml -es (Nord 50W RPM Pod, külön megvásárolható) hüvelyben pompázó felfújásokat kaphat.

A normál és a bőr sorozat itt érhető el. Amikor a tekercset behelyezi a hüvelybe, a hüvely speciálisan kialakított alaprésze lezárhatja az e-folyadékot és a gőzölés során keletkező kondenzátumot, segítve ezzel a szivárgás további megelőzését.

További készletek, amelyek érdekelhetnek:
suorin ace cost
suorin ace cartridge cost

1 Tovább

SMOK Novo X felülvizsgálat - a dupla tekercses, 0,8 ohmos hüvely sima MTL élményt hozhat?

A SMOK Novo X Pod Kit 800mAh beépített akkumulátorral működik, és támogatja az 1-25W szabályozott teljesítményt. A SMOK Novo X dupla tekercsű, 0,8 ohmos hüvelyével rendelkezik, amely sima MTL porlasztási élményt hozhat.

Paraméterek
Méret: 26,5 x 16,5 x 92 mm
Akkumulátor: beépített 800mAh akkumulátor
Teljesítmény: 1-25W
Képernyő: 0,49 hüvelykes OLED kijelző
Kimeneti feszültség: 0,5-4V
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Ellenállási tartomány: 0,4-3ohm

 

A 0,8 ohmos beépített vape tekercset úgy tervezték, hogy optimalizálja az MTL porlasztását, és ideális mennyiségű gőzt és aromát biztosítson. Miután a benne lévő tekercs lejárt, csak a porlasztás folytatásához cserélje ki egy új hüvelyre.

A Novo X 0,49 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen megjeleníti a vape pod adatait. A Novo X pneumatikus kapcsolóval rendelkezik a könnyű vape érdekében.

Az U alakú légáramlás-szabályozó csatorna szintén a legjobb, ha hatalmas torkot üt. A SMOK Novo X Pod cartridge készlet különféle akkumulátor-védelmi funkciókkal is rendelkezik a biztonságos vape biztosítása érdekében.

A kapcsolódó vape eszközöket javasoljuk:
buy wismec HiFlask Pod System Kit
buy Geekvape Athena Squonk Kit

 

0 Tovább

A duplázott élményért - Smok Thallo Pod készlet

A Smok Thallo Pod készlet, fantasztikusan rugalmas fémmintával, amely megfelel a bőr műszaki tervezésének, a folyékony színű panel remek és fényűző megjelenést kölcsönöz. A Thallo készlet az IQ-XS lapkakészletet használja, amely 0,001 S azonnali kiváltási időt engedélyez, és a maximális teljesítmény akár 80 W is lehet.

SMOK Thallo Pod Mod Kit SMOK Thallo Kit

A FEL / LE gomb megnyomásával szabadon beállíthatja a kimeneti teljesítményt 1 W-tól 80 W-ig a C típusú gyorstöltő portban. A gyorstöltőrendszer beépített 3000mAh-val rendelkezik. Az akkumulátor rövid idő alatt teljesen feltöltődik.

A 0,96 hüvelykes, egyszerű felhasználói felülettel ellátott színes képernyős kijelző egyértelműen megjeleníti az Ön számára elgőzölgő adatokat, például a párásodás időtartamát, a puffadások számát, a kiválasztott áramforrást, a valós idejű akkumulátor élettartamát, az ellenállást és a feszültséget. Kétféle Thallo helyettesítő hüvely létezik, az RPM 2 Pod és az RPM Pod, amelyek 5 ml elektronikus levet képesek befogadni.

SMOK Thallo Pod Mod Kit SMOK Thallo Kit

A hüvely és az akkumulátor közötti szilárd mágneses kialakítás nemcsak megkönnyíti a Smok rpm series telepítést és az eltávolítást, hanem növeli az akkumulátor stabilitását. Általánosságban elmondható, hogy a hüvely alján található állítható gyűrűt elforgathatja, hogy mindkét oldalon többé-kevésbé légrés szabaddá váljon, hogy fokozza vagy gyengítse az ízt az ízlési preferenciáinak megfelelően.

A Smok egyéb készletét ajánljuk:
smok nord 4 cartridge
smok vape pen v2 kit

0 Tovább

SMOK Rigel Kit 230W áttekintés - vastag felhők és kielégítő íz

A SMOK Rigel Kit egyedülálló ergonómikus kialakítással és gumilappal biztosítja a szilárd és kényelmes fogást. Alakját és méretét kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy megfogja és illeszkedjen a kezéhez. Ez ideális hosszabb ülésekhez.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel Pod Mod SMOK Rigel

Paraméterek
Méretek: 88mm x 44mm x 28.8mm
Kettő nagyerősségű 18650 elem (külön megvásárolható)
Teljesítmény kimeneti tartomány: 1W-230W
Feszültség kimeneti tartomány: 1V-8V
Ellenállási tartomány: 0,1 ohm - 2,5 ohm
Tüzelés sebessége: 0,001 s

Tervezés
A Smok new kit Rigel stílusos, modern és letisztult megjelenésű, ugyanakkor továbbra is ugyanolyan elegáns megjelenésű, mint a márka.

Jellemzők
Izgalmas funkció a változtatható színtéma, amely a ravasz és a fel gomb egyidejű megnyomásával aktiválható.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel Pod Mod SMOK Rigel

Akkumulátor
A márka legendás chipset-technológiájának alkalmazásával a funkciók sokfélesége következetes, megbízható és rendkívül precíz. A modult két 18650 akkumulátor táplálja, 230 wattos energiával, így a felhőkövetők könnyen kielégíthetik igényeiket.

Összegzés
A SMOK Rigel vape mod pod 230W kezdőkészlet kompakt, felhasználóbarát és nagy teljesítményű, mindenki számára alkalmas, aki könnyen karbantartható és navigálható eszközt szeretne használni. Minden benne van, amire szüksége van a Cloud Excellence egész napos élményéhez.

Kapcsolódó készlet, amelyet előnyben részesíthet:
tugboat plus near me
suorin air bar lux near me

0 Tovább

SMOK Nord X Vape Review: 60W 1500mAh akkumulátorral érkezik

A SMOK Nord X Vape egy másik személy a Nord-megállapodásból, más megvilágításba helyezve az egész megállapodást. Árnyékolási terve és felülete az elmúlt kor stílusát követi, hogy továbbadja egyedi célját.

Tervezés
A SMOK Nord X Vape kialakítása jó, következetesen kisebb és élesebb, az általános méret nem teljesen különbözik a Nord 2-től, a Nord X mégis kifogástalanabb gőzölési élményt nyújt.
 
Jellemzők
A Nord X két esetet 6 ml-es e-folyadék határértékkel lát el, amely kötelezővé teheti mind az RPM 2 Mesh 0,16ohm hurok, mind az Smok RPM Mesh 0,4ohm görbületet, és támogatja az RPM 2 és az RPM elrendezési hurok választását.

A feltöltést gyorsan elvégezheti az oldalsó töltési résen keresztül. Amint a határ tágul, nem kell szokásosan feltölteni.


A SMOK Nord X Vape a legmegalapozottabb és a legélvezetesebb Nord kütyü mindaddig! Ezenkívül ez a leg figyelemre méltóbb Nord-modul is.

Szokás szerint két tokkazetta és két fürt emlékezik a csomagolásra. Az RPM egység patronja életképes az összes RPM göndörrel, amely lehetővé teszi, hogy fenntartás nélkül átváltson erre a modulra a megvásárolt RPM hurkok segítségével.

Következtetés
A SMOK Nord X Vape a Smok legújabb terméke, amely tökéletes megelégedést nyújt Önnek. Kompakt méretű, de a legnagyobb felhőt adja. Könnyedén megvásárolhatja ezt a Vapesourcingnál 32,99 dollárért, és itt ellenőrizheti a pod vape készletet is.

Kapcsolódó vape készletek a Smok-tól:
thallo s for sale
novo 3 for sale

0 Tovább
«
12345

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML