A Smok Thallo Pod készlet, fantasztikusan rugalmas fémmintával, amely megfelel a bőr műszaki tervezésének, a folyékony színű panel remek és fényűző megjelenést kölcsönöz. A Thallo készlet az IQ-XS lapkakészletet használja, amely 0,001 S azonnali kiváltási időt engedélyez, és a maximális teljesítmény akár 80 W is lehet.

SMOK Thallo Pod Mod Kit SMOK Thallo Kit

A FEL / LE gomb megnyomásával szabadon beállíthatja a kimeneti teljesítményt 1 W-tól 80 W-ig a C típusú gyorstöltő portban. A gyorstöltőrendszer beépített 3000mAh-val rendelkezik. Az akkumulátor rövid idő alatt teljesen feltöltődik.

A 0,96 hüvelykes, egyszerű felhasználói felülettel ellátott színes képernyős kijelző egyértelműen megjeleníti az Ön számára elgőzölgő adatokat, például a párásodás időtartamát, a puffadások számát, a kiválasztott áramforrást, a valós idejű akkumulátor élettartamát, az ellenállást és a feszültséget. Kétféle Thallo helyettesítő hüvely létezik, az RPM 2 Pod és az RPM Pod, amelyek 5 ml elektronikus levet képesek befogadni.

SMOK Thallo Pod Mod Kit SMOK Thallo Kit

A hüvely és az akkumulátor közötti szilárd mágneses kialakítás nemcsak megkönnyíti a Smok rpm series telepítést és az eltávolítást, hanem növeli az akkumulátor stabilitását. Általánosságban elmondható, hogy a hüvely alján található állítható gyűrűt elforgathatja, hogy mindkét oldalon többé-kevésbé légrés szabaddá váljon, hogy fokozza vagy gyengítse az ízt az ízlési preferenciáinak megfelelően.

A Smok egyéb készletét ajánljuk:
smok nord 4 cartridge
smok vape pen v2 kit