Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK Rigel Mod Kit áttekintés - aki ötvözi a teljesítményt és a könnyű használatot

A SMOK Rigel Mod Kit kettős 18650 akkumulátorral működik, maximális kimenő teljesítményük 230 W. 28 mm átmérőjű TFV9 tartállyal rendelkezik, és legfeljebb 6,5 ml folyadékot képes befogadni.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel

Paraméterek:
Akkumulátor: Kettős 18650 elem (nem tartozék)
Maximális kimenő teljesítmény: 230 W
Töltőport: c típus
Töltőáram: Max. 2A
Kimeneti feszültség: 1,0-8,2V
Átmérő: 28mm
Kapacitás: 6,5 ml
Ellenállási tartomány: 0,1-2,5ohm

A mellékelt kettős V9 hálós tekercset úgy tervezték, hogy kielégítő ízt és sáros érzetet nyújtson, kiváló élményt nyújtva Önnek. A SMOK RIGEL készlet egy 230 W-os Box Mod Starter Vape készlet. A készlet egy vadonatúj SMOK TFV9 Sub Ohm üzemanyagtartályt tartalmaz, amelynek kimeneti teljesítménytartománya 1-230 W, kettős, nagy erősítésű, 18650-es akkumulátorral működtetve.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel
SMOK Rigel Kit review

A puha, puha gumibevonattal és szénszállal tervezett, cinkötvözetre tekert alváz tökéletesen illeszkedik a tenyerébe. A puha gumibevonat megakadályozza a véletlen leesést, ugyanakkor enyhe eséseket vagy eséseket is csillapít.

Erős testpáncélt is biztosítanak az esés megakadályozására. A RIGEL ultragyors indítási sebessége 0,0001 másodperc, és elegendő energiát képes biztosítani csupán egy gomb megnyomásával. Ha a RIGEL készletet a SMOK TFV9 Sub Ohm tartállyal együtt használják, az mindenképpen modelleszköz lesz a gyűjteményében.

Egyéb hüvelyek, amelyeket ajánlunk:
vaporesso forz tx80 kit price
innokin glim kit price

0 Tovább

Áttekintés: SMOK Novo X - napokig tartó vape?

A SMOK Novo X új szintre emeli a vape-t. A 800mAh beépített akkumulátorral működő SMOK Novo X vape 1-25W beállítási teljesítményt támogat. A SMOK Novo X két hüvelyből áll, a kettős tekercsű 0,8 ohmos hüvelyből és az egy hálós 0,8 ohmos hüvelyből, ami sima MTL párás élményt nyújt.

Jellemzők
25W állítható teljesítmény
Novo X DC hüvely és hálós tok
0,49 hüvelykes OLED kijelző
Léghajtású pod rendszer
Finom alacsony kulcsú bekapcsológomb
800mAh beépített akkumulátor egész napos vape-hoz
U alakú AFC csatorna a sima ütés érdekében
Több elemvédelem

A Novo X 0,49 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen mutatja a vape adatokat. A Novo X légkapcsolós kapcsolóval rendelkezik, hogy könnyebben tegyen szert. Az U alakú légáram szabályozó csatorna a legjobb egy hatalmas torokütéshez is. A vape SMOK Novo X Kit különféle akkumulátorvédelemmel rendelkezik a biztonságos vape biztosítása érdekében.

Ami a legfontosabb, jobb akkumulátor-teljesítményre számíthatunk, mert a Smok Novo X Vape Pod Kit kapacitása most 800W, ami kétszerese a jelenlegi kapacitásnak. Srácok, ez tényleg néhány nap!

Egyéb pod ajánljuk:
auguse khaos rdta
kizoku techmod

0 Tovább

Új frissítés a SMOK Mag P3-hoz? -SMOK Mag P3 Mini készlet

Sziasztok barátaim. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az új SMOK Mag P3 élvezetéhez. Ez a frissített modell víz-, por- és ütésálló, valamint egy 9 ml-es TFV16 víztartályt tartalmaz. Tartalmaz egy TFV16 kúpos rácsos 0.2Ω tekercset, amelyet a nexMesh technológia hajt meg, és az IQ-M lapkakészletet a legújabb vaping technológiához.

Műszaki adatok:
Méret: 72,3 x 36 x 91,6 mm
Készenléti áram: <400uA
Teljesítményidő: 1-230W
Bemeneti feszültség: 6,4–8,4 V
Kimeneti feszültség: 0,5–8,2 V
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 1,8A
Kettős 18650 elem
Tüzelési sebesség: 0,001 s
9ml kapacitás

A Mag P3 mini Kit egyéb intelligens szolgáltatásai egy 1,9 hüvelykes nagyfelbontású képernyő jelszóvédelemmel, a készülék védelme érdekében, valamint a képernyő kinyitására szolgáló feloldó funkció. A lopakodó üzemmód meghosszabbítja a modul kettős elemének élettartamát, ha nem használja.

A Smok vape MAG P3 Mini tartós cinkötvözetből készül, és lágy gumibevonatba van csomagolva, hogy megakadályozzák a fény esését, és fenntartják az IP67 besorolást, így ütés-, por- és vízállóak.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
smok mag pod kit for sale
novo x for sale

0 Tovább

Overview: What is the best vape mod for 2020?

In fact, the mod can be immersed in up to 1 meter or 3 feet of water for up to 30 minutes without damaging its hardware. And the Smok Scar 18’s IP67 rating also means it’s dust-resistant, and the design ensures that accidental falling doesn’t cause damage.

Smok Scar 18 mod
The design of the Scar 18 mod is compact, light but powerful. The look is sophisticated and fashionable, with leather and zinc alloy, more ergonomic. In addition, the combination of carbide and soft leather forms indestructible armor to prevent water or dust from penetrating.

SMOK Scar-18 Box Mod review

SMOK Scar-18 Box Mod review

vaporesso gtx mod
Discover the Vaporesso GTX One 40W Box Mod module, which has a built-in 2000mAh rechargeable battery with a capacity of 5-40 W and can be used with 510-thread storage tanks and retrofit parts. The GTX One 40W Box Mod is made of durable zinc alloy and can hold a 2000 mAh long battery life with a lifespan of 5-40W.

Caption

The upper 510 is threaded and accommodates most sub ohm tanks and rebuilt materials to maximize their capacity. In addition, the GTX One can accept charging via the Type C USB port. The Vaporesso mod GTX One provides intuitive push buttons and traditional settings for two setting buttons. It has a 0.69-inch TFT display that transmits key electronic data to users.

Other products you would like:
freemax maxus 100w cost
freemax maxus 200w cost

0 Tovább

Felülvizsgálat a Smoky Alike Mod Pod számára - nagy teljesítmény és prémium akkumulátor élettartam

A Smokin által készített Alike Mod Pod nagy belső 1600 mAh akkumulátorral rendelkezik. Ezenkívül maximális teljesítménye 40w, és az alsó két gomb segítségével állítható be. A hüvely felső része felé van egy nagy tüzelőgomb, amely lehetővé teszi a be- és kikapcsolást.

paraméterek

Beépített 1600mAh akkumulátor
Maximális teljesítmény teljesítmény: 40w
Három gomb kialakítása
Nagy kijelző
Ütésálló, IPX7 vízálló és porálló
Fém- és bőrépítés
Újratölthető Pod patron
5,5 ml E-folyadék kapacitás
Oldalsó töltés kialakítása
Kompatibilis a Smok RPM tekercsekkel vagy az RBA szekcióval
Levehető cseppcsúcs (510 méret)

Jellemzők
Egyedülálló tulajdonsága ennek a pod-rendszernek az a képessége, hogy lezárja a teljesítményt, valamint az energiakimenetet. Ez segít megakadályozni a teljesítmény véletlenszerű növekedését vagy csökkenését, amit határozottan szeretne. Van egy hatalmas kijelző is, amely az összes vaping-információt megjeleníti a zárolási funkció mellett.

 

További nagyszerű tulajdonság az, hogy a Smok vape RPM tekercseket vagy az opcionális RBA részt használja. A csomagolásban azonban különféle tekercsekkel kaphatja meg. Az első az RPM DC 0,8 ohm MTL tekercs, a második az RPM 0,4 ohm háló tekercs (DL esetén).

Végül, a mellékelt 510 cseppcsúcs cserélhető, így használhatja kedvenc személyes csepegtetőit, ami egy újabb fantasztikus szolgáltatás.

összefoglalás
Az SMOK Alike Replacement Pod előre nem mozdul ki teljesen az eszközből. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy az Alike kompakt és ülő helyzetben üljön a beépített tartóval, így tökéletes doboz alakú kialakítást készít, miközben a sípcsúcs körülbelül 11 mm-re kinyúlik, hogy kényelmesen tapintson.

 

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML