A SMOK Rigel Mod Kit kettős 18650 akkumulátorral működik, maximális kimenő teljesítményük 230 W. 28 mm átmérőjű TFV9 tartállyal rendelkezik, és legfeljebb 6,5 ml folyadékot képes befogadni.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel

Paraméterek:
Akkumulátor: Kettős 18650 elem (nem tartozék)
Maximális kimenő teljesítmény: 230 W
Töltőport: c típus
Töltőáram: Max. 2A
Kimeneti feszültség: 1,0-8,2V
Átmérő: 28mm
Kapacitás: 6,5 ml
Ellenállási tartomány: 0,1-2,5ohm

A mellékelt kettős V9 hálós tekercset úgy tervezték, hogy kielégítő ízt és sáros érzetet nyújtson, kiváló élményt nyújtva Önnek. A SMOK RIGEL készlet egy 230 W-os Box Mod Starter Vape készlet. A készlet egy vadonatúj SMOK TFV9 Sub Ohm üzemanyagtartályt tartalmaz, amelynek kimeneti teljesítménytartománya 1-230 W, kettős, nagy erősítésű, 18650-es akkumulátorral működtetve.

SMOK Rigel Kit SMOK Rigel
SMOK Rigel Kit review

A puha, puha gumibevonattal és szénszállal tervezett, cinkötvözetre tekert alváz tökéletesen illeszkedik a tenyerébe. A puha gumibevonat megakadályozza a véletlen leesést, ugyanakkor enyhe eséseket vagy eséseket is csillapít.

Erős testpáncélt is biztosítanak az esés megakadályozására. A RIGEL ultragyors indítási sebessége 0,0001 másodperc, és elegendő energiát képes biztosítani csupán egy gomb megnyomásával. Ha a RIGEL készletet a SMOK TFV9 Sub Ohm tartállyal együtt használják, az mindenképpen modelleszköz lesz a gyűjteményében.

Egyéb hüvelyek, amelyeket ajánlunk:
vaporesso forz tx80 kit price
innokin glim kit price