Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felülvizsgálat a Smoky Alike Mod Pod számára - nagy teljesítmény és prémium akkumulátor élettartam

A Smokin által készített Alike Mod Pod nagy belső 1600 mAh akkumulátorral rendelkezik. Ezenkívül maximális teljesítménye 40w, és az alsó két gomb segítségével állítható be. A hüvely felső része felé van egy nagy tüzelőgomb, amely lehetővé teszi a be- és kikapcsolást.

 

paraméterek
Beépített 1600mAh akkumulátor
Maximális teljesítmény teljesítmény: 40w
Három gomb kialakítása
Nagy kijelző
Ütésálló, IPX7 vízálló és porálló
Fém- és bőrépítés
Újratölthető Pod patron
5,5 ml E-folyadék kapacitás
Oldalsó töltés kialakítása
Kompatibilis a Smok RPM tekercsekkel vagy az RBA szekcióval
Levehető cseppcsúcs (510 méret)

Jellemzők
Egyedülálló tulajdonsága ennek a pod-rendszernek az a képessége, hogy lezárja a teljesítményt, valamint az energiakimenetet. Ez segít megakadályozni a teljesítmény véletlenszerű növekedését vagy csökkenését, amit határozottan szeretne. Van egy hatalmas kijelző is, amely az összes vaping-információt megjeleníti a zárolási funkció mellett.

 

További nagyszerű tulajdonság az, hogy a Smok vape RPM tekercseket vagy az opcionális RBA részt használja. A csomagolásban azonban különféle tekercsekkel kaphatja meg. Az első az RPM DC 0,8 ohm MTL tekercs, a második az RPM 0,4 ohm háló tekercs (DL esetén).

Végül, a mellékelt 510 cseppcsúcs cserélhető, így használhatja kedvenc személyes csepegtetőit, ami egy újabb fantasztikus szolgáltatás.

összefoglalás
Az SMOK Alike Replacement Pod előre nem mozdul ki teljesen az eszközből. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy az Alike kompakt és ülő helyzetben üljön a beépített tartóval, így tökéletes doboz alakú kialakítást készít, miközben a sípcsúcs körülbelül 11 mm-re kinyúlik, hogy kényelmesen tapintson.

0 Tovább

SMOK Nord 2 Kit Felülvizsgálat | Mi Különbözik A Nord-tól?

Hamarosan jön a kínai újév. Kínai újévi vape akciót keres? Miért ne nézzen meg a SMOK vape Nord 2 készletét? Itt található további részletek róla.

A SMOK Nord 2 Kit sokkal közös a Norddal, miközben bevezet néhány új előnyt. A beépített 1500mAh-os akkumulátor energiát nyer, ez hosszabb vapt időt és magasabb maximális teljesítményt, 40W-ot eredményez. Ezen felül a Nord 2 ugyanazt az egygombos elrendezést tartja fenn, hozzáadva egy 0,69 "-es OLED kijelzőt a teljesítmény kimenetének és az akkumulátor élettartamának átadására, és a teljesítményt az egyetlen tüzelőgombbal beállítva. A töltés még mindig mikro USB porton keresztül történik. az eszköz alján, és a képernyő megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét és az USB kábel csatlakoztatásakor becsült időt.

A különféle gördülési igények teljes kielégítése érdekében a Nord 2hez Nord és RPM hüvely tartozik, amely támogatja a megfelelő tekercs opciókat. A korábbi szolgáltatások sokféle frissítése révén ezek a hüvelyek akár 4,5 ml e-juice-ot is tartalmazhatnak. Két hüvelygel eladva a Nord 2 képes támogatni mind a Nord, mind az RPM tekercsek vonalát, amelyeket a megfelelő hüvelybe csatlakoztatnak, n-es játékmenetben, a gyors és egyszerű telepítéshez vagy a tekercs cseréjéhez. A jobb olvashatósággal és a hasznos eredeti funkciók fejlesztésével a Nord 2 Kit határozottan utódja elődének. Mire vársz?

Érdekelhet még: novo 2 pods ár

Az alábbiak szerint
Méret: 95mm * 30,5mm * 20mm
Akkumulátor kapacitása: 1500mAh
Kimeneti teljesítmény: 1W-40W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0.5V-4.0V
Készenléti áram: <50uA
Terhelési ellenállás tartomány: 0,30ohm – 3,0ohm
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: MAX 1.2A
Töltő kimenete: 5V / 2A
Képernyő: 0,69 "OLED kijelző
Pod típusok: Nord 2 RPM Pod és Nord 2 Nord Pod
Pod-kapacitás: 4,5ml
Töltés: oldalsó töltés

Kapcsolódó blog: SMOK RPM80 Pro Kit Felülvizsgálat | Párhuzamos Vaping Élvezetet Nyújt Önnek

0 Tovább

SMOK RPM80 Pro Kit Felülvizsgálat | Párhuzamos Vaping Élvezetet Nyújt Önnek

2019 vége. Melyik mod pod készlet a legkedveltebb tavaly? A legjobban szeretem a SMOK RPM80 Pro készüléket, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom a következővel. A vapesourcing online áruházból is beszerezheti, ha tetszik.

Bizonyos értelemben a SMOK RPM 80 Pro Kit az RPM40 legerősebb változatának tekinthető. A legújabb IQ-80 forgácslap vezetésével ez kiemelkedik a vape piacon lévő zsúfolt pod rendszerek számára. A tápláló RPM80 Pro egy cserélhető 18650 akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz akár 80 W-ig is tüzeljen, sokkal nagyobb, mint az RPM40. A töltés mikro USB-porton keresztül is végrehajtható, de ha jobb, akkor az akkumulátort jobb minőségű töltővel töltse fel. Az egész eszközt tűzjelző gombbal és két elülső beállítógombbal lehet kezelni, köztük egy frissített 0.96 "-es kijelző, amely a színes színezett betűkészlettel ellátott vape-adatokat jelöli és képes a színt tetszés szerint testreszabni.

A hüvelyekre való továbblépéshez két különféle típusú készlet van a készletben, köztük egy RGC Pod előzetesen beszerelt, kúp alakú, 0,17ohm tekerccsel és RPM Pod, előre telepítve egy 0,4ohm vastagságú tekercsel. Mindkét hüvely maximális kapacitása 5ml, és egy felső töltőnyíláson keresztül tölthetők újra. Ezenkívül ezek a hüvelyek kompatibilisek az összes többi RGC és RPM tekerccsel. Végül az RGC Pod alján AFC gyűrű található, ez azt jelenti, hogy a légáramot testreszabhatja. Összességében egyszerűen elromolhat az RPM80 Pro segítségével.

Érdekelhet még:
vaporesso pm80 ár
gearvitaid

Az alábbiak szerint
Méret: 118 * 31,5 * 26mm
Elem típusa: Egyetlen 18650
Kimeneti mód: VW
Kimeneti teljesítmény: 1W-80W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0,5–8,0 V
Készenléti áram: <200uA
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 1.3A (max.)
Töltő kimenete: 5V / 2A
Képernyő: 0,96 "színes kijelző
Pod kapacitása: 5ml
Ellenállási tartomány: 0,1ohm-2,5ohm
Tekercs típusa: RPM Mesh 0,4ohm tekercs (előre telepítve)
                RGC kúpos háló 0,17ohm tekercs
Töltő port: Micro USB port

Kapcsolódó blog: VOOPOO VINCI AIR Kit Előnézet | Olcsóbb És Könnyebben Használható

0 Tovább

SMOK Mag M270 Kit Előnézet | Korábban Mag V8-nak Hívták?

Ha cheap vape deals-et keres, akkor ne hagyja ki a vape mod kit, amelyet bemutatok. Ez a SMOK által készített Mag M270, csak 15,99 dollárért árusítja a vapesourcing online áruházban. Itt található további részletek róla.

A Smok Mag M270 Kit a Mag M270 Modból és a TFV8 Baby V2 tartályból áll. Ahogy az várható volt, mivel ez a Smok sorozat Mag sorozatának része, ergonómikus pisztolyfogó kialakítással rendelkezik, ami hihetetlenül kényelmes a kezében. A mod táplálható a három elemtípus egyikéből, ideértve a 21700, 20700 vagy 18650 típusú akkumulátort, és a maximális kimeneti teljesítmény 70W. De a legtöbb akkumulátor élettartama és a folyamatos teljesítmény érdekében nagyon ajánlom egyetlen 21700 használatát. A mod oldalán van egy mikro USB port a töltéshez és a firmware frissítésekhez, de jobb, ha az akkumulátort ki akarja tölteni. Ezenkívül a mod tetején egy OLED kijelző van, tehát könnyű és gyors pillantással láthatja az összes vaping információt.

Ami a TFV8 Baby V2 tartályt illeti, legfeljebb 5 ml e-juice tárolására képes, és egy felső töltőanyag-kialakítás révén újratölthető. A vásárláshoz két cserecserélőt kaphat, amelyek ellenállása 0,15 ohm. Az egyik azonban egyrészes tekercs, míg a másik négyszeres tekercs. Végül a tartály egy teljesen állítható alsó légáramlási rendszert futtat, mellyel könnyedén testreszabhatja a légáramot az Ön igényei szerint. Egyébként ez a tartály tökéletesen illeszkedik a Mag M270 Mod-hoz.

Érdekelhet még: g priv 3 ár

Az alábbiak szerint
MAG M270 Mod
Méret: 91,3 mm * 59,5 mm * 38,7 mm
Teljesítménytartomány: 1W-70W
Készenléti áram: <20OuA
Kimeneti feszültség: 3,4–4,2 V
Töltési feszültség: 5 V
Ellenállási tartomány: 0,1Q-2,5Q (VW) / 0,05Q-2Q (TC)
Hőmérsékleti tartomány: 200 F - 600 F / 100C - 315C

TFV8 Baby V2 tartály
Anyag: rozsdamentes acél
Méret: 30mm * 54mm
Tartálykapacitás: 5ml
Szál: 510

Kapcsolódó blog: http://www.vapingnews.ca

0 Tovább

SMOK VAPE PEN 22 Kit 1650mAh VS Innokin Zlide Tube 3000mAh

Összehasonlítva a podrendszer-készletekkel, inkább egy vape tolltartó készletet hordok, amikor odakint és körülbelül. Bár a Vape tollkészletek valamivel kevésbé hordozhatók, mint a podrendszerkészletek, mindig sokkal nagyobb az akkumulátor és az e-juice kapacitás. Ebben a cikkben két vape tollat ​​mutatok be. Csak vásároljon a best vape shop online-es vapesourcing szolgáltatásból, ha úgy tetszik.

Először az SMOK VAPE PEN 22 Kit-re nézzük. Az oldalsó MicroUSB-porton keresztül feltöltött belső 1650mAh-os akkumulátor táplálja, ez alapvető fontosságú utazás vagy éjszaka a városi készletben. Feszültség alapú eszközként a VAPE PEN 22 korrelálja az akkumulátor élettartamát, hogy meghatározzák az energiateljesítményt számos biztonsági védelem mellett. Egyetlen túlméretes égetőgombbal működtetve a VAPE PEN 22 LED-es visszajelzést ad az intelligens akkumulátor élettartamának kijelzésére.

Ami a porlasztót illeti, ez egy feltöltött Sub-Ohm tartály, rögzített alsó légárammal. A tekercs úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az akkumulátor kimeneti tartományának, kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítva a gőz és az íz előállításában. A SMOKTech technológiai felépítésének gazdag örökségét követve a VAPE PEN 22 felhasználóbarát üzemeltetési célokra készült, hihetetlen áron.

Vagy tetszik az Innokin Zlide Tube Kit, amely a Zlide Tube Modból és a Zlide Tankból áll. A beépített 3000mAh-os akkumulátorral működő mod 13W vagy 16W teljesítményig képes különféle tekercsellenállások szerint. Ha 1,0 oM-nál kisebb tekercset használ, akkor 16 W-os forrásnál fog tüzet okozni. Ellenkező esetben 13W sebességgel fog tüzet okozni. Az akkumulátor az USB oldalán található mikro-USB porton keresztül újratölthető, amely 1A-os képességgel képes a nagyon gyors újratöltésre.

Ami a Zlide tartályt illeti, legfeljebb 4 ml e-juice tárolható, és rendelkezik egy gyermekbiztonsági reteszelő felső kupakkal a biztonságos és egyszerű töltés érdekében. A tekercs opciói között szerepel egy előre telepített 1,2ohm Z tekercs és egy tartalék 0,8ohm Z tekercs. Ezen kívül a tartályok kompatibilisek a Z tekercs sorozatának többi tekercsével. Az alján található állítható légáramlás-rendszer mellett a Zlide Tank kétségkívül tökéletesen illeszkedik a Zlide Tube Mod-hoz.

Kapcsolódó blog:Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML