Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK MAG Kit 225W VS SMOK MAG P3 Kit 230W

Ön egy rajongó a SMOK vape eszközökhöz? A különféle SMOK eszközök közül melyik sorozat tetszik a legjobban? A legjobban szeretem a MAG sorozatot, tehát az alábbiakban összehasonlítom a MAG sorozat két vape mod kits sorozatát. Csak nézze meg, és talán szüksége lesz rájuk.

Először a SMOK MAG P3 Kit-ra nézzük. Ez a legendás MAG vonal frissítése, bonyolult gyermekbiztonsággal, IP67 besorolással, és széles körű hőmérsékletszabályozó készlettel van felszerelve, amely segít az ideális vaping beállításokban, hogy ízletes gőzfelhőket hozzon létre. Cink ötvözetből épült, a MAG P3 Mod alvázát nem esheti le esni és leengedni, és megbízható reteszelő rendszerrel rendelkezik, hogy megakadályozzák az alsó korúak használatát.

Az alján található mod mod alatt, egy csuklós elemtartó ajtó, megőrizve a felső 230 W teljesítményt. A beállított kettős elemek felhasználásával a MAG P3 Mod felhasználhat egy pár nagy teljesítményű akkumulátort a szabadalmaztatott lapkakészlettel együtt, hogy kinyisson egy csodálatos hőmérsékletszabályzó-készletet, amely sok elemmel és vezetékes együtthatóval rendelkezik. Ami a TFV16 tartályt illeti, srácoknak ismernie kellett volna vele, szóval itt nem pazarolunk rá időt.

Aztán ott van a SMOK MAG Kit. A MAG Mod kialakítása futurisztikus vezérlőfelülettel készül a trigger-ihletésű alváz mentén, korszerűsítve, kényelmes tenyér-pihenővel és túlméretes tüzelőkapcsolóval. Ezenkívül a kettős nagy teljesítményű 18650 akkumulátor telepítését az arc oldalán található virág alakú gombbal lehet megnyitni, így hozzáférve a csúszó elemtartóhoz.

Van még egy testreszabható és felhasználóbarát színes OLED-képernyő, amely alapvető adatokat szolgáltat egy pillanat alatt, élénk kijelzőkkel. Végül, a MAG maximális teljesítménye 225 W, és rengeteg kimeneti beállítást kínál, kezdve a hőmérséklet-szabályozó készlettel, hozzáadott memória üzemmóddal a nagyobb pontosság érdekében, valamint a teljes védettségig.

Kapcsolódó blog:SMOK Fetch Mini Kit 1200mAh VS Joyetech Exceed Grip Kit 1000mAh

0 Tovább

SMOK Fetch Mini Kit 1200mAh VS Joyetech Exceed Grip Kit 1000mAh

A jelenlegi vape piacon a sokoldalú pod mod vapes egyre népszerűbbé vált. Nagyon is szeretem ezeket az eszközöket, ezért úgy döntöttem, hogy két tisztességes eszközt osztom meg az alábbiakban. Csak a vapesourcing online áruházból, ha tetszik nekik.

Először az eredeti SMOK Fetch Mini Vape Kit, amely ötvözi a dobozos mod ihletésű alvázát a modernizált többfunkciós készülékkel. Az eredmény egy nagyon hordozható készülék, amely nagy teljesítményre emelkedik, beépített 40 W-os lapkakészlettel és 1100 mAh újratölthető akkumulátorral. A csekély méret ellenére a Fetch Mini képes felszerelni egy 0,96 hüvelykes OLED kijelzőt, teljesen működőképes, két beállítógombbal az ergonómiai vezérléshez és a tiszta kijelzőhöz.

A lapkakészlet lehetővé teszi egy reagáló 0,001 másodperces gyorslökési mechanizmust, amely táplálja a 3,7 ml-es Fetch patront, amely ugyanazon tekercs szerkezettel rendelkezik, mint a nemrégiben kiadott RPM40. Mindegyik Fetch Mini készlethez tartozik egy pár 0,4 órás RPM hálótekercs és egy 0,6 órás RPM háromszoros tekercs, mindkettő optimalizált a fokozott ízű pihenés és a maximális gőztermelés érdekében.

Aztán ott van a gyönyörű Joyetech Exceed Grip Kit. A belső 1000mAh-os akkumulátor táplálja a 20W-ot, és automatikusan beállítja a kimeneti teljesítményt a használt tekercsnek megfelelően. Ezenkívül az Exceed Grip innovatív DBP technológiával rendelkezik, amely rövid a száraz égés elleni védelemhez. Ez az automatikus hőmérsékletszabályozó rendszer megakadályozza a száraz égési problémákat a nyomvonalakban, és biztosítja a lehető legjobb íz-előállítást.

A patronok is kiemelik ennek az eszköznek a két változatát. A 4,5 ml-es standard patron a cserélhető 0,4ohm EX-M tekercsel működik, míg a 3,5 ml-es pod patronban opcióként beépített 0,8ohm Mesh tekercs és kerámia tekercs található. Mindezek a tekercsek rostos pamutot hordozó anyagként használnak, ami sokkal tiszta és tisztességes aromát eredményez. Mindenesetre, az Exceed Grip elég kompetens a különféle gördülési igények kielégítéséhez.

Kapcsolódó blog:Lost Vape Orion Plus Kit 950mAh VS Nikola Antares Kit 1200mAh

0 Tovább

A SMOK Novo 2 Pod System Kit áttekintése - innovatív és erős vape eszköz

Kiváló minőségű podrendszer létrehozásakor senki sem tehet olyan jó hírnevet, mint a SMOK. A NOVO 2-vel fel kell kérdezni, hogy valóban megfelel-e az elvárásoknak? Nézzük meg.

Tervezés
A Smok NOVO 2 a dolgok általános megjelenésében hasonló, mint a NOVOé, és számos olyan tervezési lehetőséget tartalmaz, amelyek növelik vonzerejét. A stílusos műgyanta panelek és a vékony kialakítás a NOVO visszatartásait jelentik, amelyek továbbra is örülnek nekünk.

A szájrész ismerős kinézete visszatért, és az alak sokkal könnyebben megkönnyíti a puff élvezését. Ikonikus stílus, és nincs oka eltérni valami funkcionális és elegáns dolgától.

Egy nagyon kevés 43 gramm tömeggel és az általános, kiegyensúlyozott hangulattal kombinálva valóban azt gondoljuk, hogy ez kényelmes, könnyen kezelhető eszközt eredményez.

frissítés
Az újonnan érkezők számára a leginkább figyelemre méltó a beépített 800 mAh-os újratölthető elem. Napok óta élvezheti a kiváló minőségű vapingot, és a NOVO 2 könnyen tölthető a mellékelt mikro-USB kábellel. A mikro-USB kábelek manapság nagyon szokásosak az integrált akkumulátorok töltésére, tehát ha elveszíti egyiket, a csere könnyen bárhonnan elérhető.

E-folyadék
A hüvelyek sokféle tekercset és ellenállást kínálnak. Különböző e-folyadékokat adhat a különféle edényekhez, hogy kihasználja az egyes gyümölcslevek maximális kihasználását, vagy csak összehasonlíthatja és összehasonlíthatja egy e-folyadékkal. Ez lehetővé teszi a testreszabhatóbb vaping élményt, és 100% -ban vagyunk rajta.

összefoglalás
A NOVO 2 pod vape kit-t úgy fejlesztették ki, hogy jobban megfeleljen az Ön igényeinek, és biztosítsa, hogy ne veszítsen el azzal, amit leginkább élvez. Ennek részeként egyedülálló légáramlási struktúrát fejlesztettek ki a hatékonyabb párolgás biztosítása érdekében.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
smoant pasito
smok tfv16

0 Tovább

950mAh GeekVape Bident Kit VS 1100mAh SMOK Nord Kit

Ha Ön vakmerő és tökéletes utazást tervez, akkor nem szabad kihagyni a következő két hordozható pod system vapes-et, amit bemutatok. Mindkettőt híres vape-cégek tervezték és gyártották, az egyik a GeekVape, a másik a SMOK cég. Csak vásároljon a vapesourcing online boltból, ha úgy tetszik.

Először a GeekVape Bident Kit, amely egy forradalmian új vaping hüvelyrendszer. Integrálja egy szignifikánsan nagy akkumulátorkapacitást, a közvetlen feszültség alapú kimenetet, és bevezet egy szabadalmaztatott kettős tekercs technológiát, amely különbözteti meg a piaci szegmensbe belépő többi eszköztől. A tartós cinkötvözetből készülve a Bident külső profilja látványos és védi a belső Micro AS lapkakészletet, amely 3-fokozatú teljesítményt nyújt.

A közvetlen feszültség kimenete alapján a Bident a Micro AS lapkakészletet az előre kiválasztott szintekre használja, garantálva egy kielégítő hangot, újra és újra. A kettős tekercs technológia megjelenésével elérhető egy 0,6ohm és 1,2ohm DTL és MTL tekercsek. Egyetlen intuitív tüzelőgombbal működtetve a Bident megváltoztathatja a feszültséget az energiaszintek között, amelyet a lenyűgözően beépített 950 mAh-os újratölthető akkumulátor táplál.
Aztán ott van a SMOK Nord Price Kit. Fenntartva az aláírással ellátott, kobra bevonatú paneleket, fantasztikus kezelhetőséget kínál kompakt méretű és súlyozott érzetével, ami egy csodálatos kézi élményt nyújt. Az újratölthető 1100mAh belső akkumulátor az egyik legnagyobb kapacitású a pod rendszer szegmensében, egyetlen gombnyomással működő eszköz segítségével aktiválható.

Az újratölthető edény akár 3 ml e-folyadékot is képes tárolni, és egyszerű oldalsó töltési mintát biztosít. A készlet tartalmaz egy 0,6ohm-os Nord Mesh-tekercset az al-ohm, felhő-központú szegmenshez, míg az 1,4ohm-os Nord Trail-tekercs MTL-húzó felhasználók és nic-sók számára alkalmas. Opcionálisan használható az 1,0ohm Nord kerámia tekercs - külön kapható az alábbi linkben.

Kapcsolódó blog:Hogyan Működik AZ Ehpro Raptor Tank A GeekVape Aegis Legend Mod?

0 Tovább

A Frissített Verzió A NOVO-800mAh SMOK NOVO 2 Kit

A SMOK NOVO Kit kezdete óta nagy sikert ért el, így ezúttal a SMOK frissített változatát indította el - NOVO 2. Csak vásároljon az vape store online-ből.

A SMOK NOVO 2 Kit a NOVO továbbfejlesztett változata. A beépített 800 mAh-es akkumulátorral 6–25 W-os tüzelésű, és a NOVO hosszabb ideig tart. Az akkumulátor teljesen feltöltött állapotában a készülék kb. Három napig használható (napi 200 fúvás). A készülék LED-je három különböző színben jelzi a különböző akkumulátorszinteket, a piros a 30% -ot, a narancssárga 30% -70% -ot, a zöld a 70% -ot. Emellett mindkét oldalon levegőbevezető hornyok vannak, amikor belélegezünk, kettős U alakú levegőáramlási útvonal keletkezik, ami jelentősen növelheti az íze gőzét és tisztaságát.

Ami a podot illeti, ebben az esetben két változatban van. Vásárláskor kaphat egy Mesh 1ohm Podot és egy DC 1.4ohm Podot a készletben. Mindkettőnek 2 ml-es kapacitása van, míg a DC 1.4ohm Pod kettős tekercsekkel rendelkezik, amellyel több e-lé is elpárolog, és hatalmas gőz keletkezhet. Továbbá a légérzékelő kapcsoló szerkezete újraterveződött, és az érzékelőelem az U alakú levegőbevezető átjáró egyik oldalára van elhelyezve és az elektróda síkjából kiálló, hogy megakadályozza az érintésmentes szívás kialakulását. Végül, de nem utolsósorban, a NOVO 2 az elektróda körüli horonnyal van kialakítva, így a párolgási folyamat során keletkező kondenzátum ideiglenesen zárva lesz a horonyban, ezért nem kell mindenhol aggódnia. Mindenesetre a NOVO 2 megér egy lövést! 9 szín közül választhat.

Ön is tetszik:cheap voopoo drag nano

Az alábbi paraméterek
Méret: 88,3 * 24,5 * 14,5 mm
Akkumulátor kapacitás: 800mAh
E-folyadék kapacitás: 2 ml
Készenléti áram: <20uA (nincs terhelés) <50uA (terhelés)
Az előre telepített Pod ellenállása: 1,0Ω
Bemeneti feszültség: 3.3V-4.2V
Kimeneti teljesítmény: 6W-25W
Töltőáram: Max: 0.55A
Töltés feszültség: 5V
Túlterhelés feszültség: 4.3V
Túláramú feszültség: 2.4V
Túlterhelési áram: 1A
Kimeneti feszültség: 3.0V-4.0V

Kapcsolódó blog:650mAh Vaporesso Renova Zero Kit VS Aurora Play Kit

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML