Kiváló minőségű podrendszer létrehozásakor senki sem tehet olyan jó hírnevet, mint a SMOK. A NOVO 2-vel fel kell kérdezni, hogy valóban megfelel-e az elvárásoknak? Nézzük meg.

Tervezés
A Smok NOVO 2 a dolgok általános megjelenésében hasonló, mint a NOVOé, és számos olyan tervezési lehetőséget tartalmaz, amelyek növelik vonzerejét. A stílusos műgyanta panelek és a vékony kialakítás a NOVO visszatartásait jelentik, amelyek továbbra is örülnek nekünk.

A szájrész ismerős kinézete visszatért, és az alak sokkal könnyebben megkönnyíti a puff élvezését. Ikonikus stílus, és nincs oka eltérni valami funkcionális és elegáns dolgától.

Egy nagyon kevés 43 gramm tömeggel és az általános, kiegyensúlyozott hangulattal kombinálva valóban azt gondoljuk, hogy ez kényelmes, könnyen kezelhető eszközt eredményez.

frissítés
Az újonnan érkezők számára a leginkább figyelemre méltó a beépített 800 mAh-os újratölthető elem. Napok óta élvezheti a kiváló minőségű vapingot, és a NOVO 2 könnyen tölthető a mellékelt mikro-USB kábellel. A mikro-USB kábelek manapság nagyon szokásosak az integrált akkumulátorok töltésére, tehát ha elveszíti egyiket, a csere könnyen bárhonnan elérhető.

E-folyadék
A hüvelyek sokféle tekercset és ellenállást kínálnak. Különböző e-folyadékokat adhat a különféle edényekhez, hogy kihasználja az egyes gyümölcslevek maximális kihasználását, vagy csak összehasonlíthatja és összehasonlíthatja egy e-folyadékkal. Ez lehetővé teszi a testreszabhatóbb vaping élményt, és 100% -ban vagyunk rajta.

összefoglalás
A NOVO 2 pod vape kit-t úgy fejlesztették ki, hogy jobban megfeleljen az Ön igényeinek, és biztosítsa, hogy ne veszítsen el azzal, amit leginkább élvez. Ennek részeként egyedülálló légáramlási struktúrát fejlesztettek ki a hatékonyabb párolgás biztosítása érdekében.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
smoant pasito
smok tfv16