Szabadidejemben mindig meglátogatom az online vape-áruházakat, hogy megérdemeljem, hogy érdemes megvenni vape eszközöket. Nemrég találtam egy robusztus GeekVape doboz és egy Ehpro almás tartályt, amely tökéletesen illeszkedik a DTL gőzöléshez. Az alábbiakban további részletek találhatók.

Először is az GeekVape Aegis Legend Mod-es. Ez egy öntött alumínium ötvözet vázzal, fejlett LSR fröccsöntési technológiával, ergonómikus bőrfogóval és egy szénacél elemajtós fedéllel rendelkezik. Az elemrész alul van feltöltve, amely lehetővé teszi a kettős, nagy teljesítményű 18650-es akkumulátorok könnyű szerelését egy zsanéros zárszerkezettel a megfelelő rögzítés érdekében. A trigger-stílusú struktúrájú rocker-inspirált tüzelőgomb felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé, és teljes színű OLED kijelzője szervezett információs leolvasásokat hoz létre.

Waterproof Vape Mod Sun Ohm Tank GeekVape Ehpro

Ez a modul maximális teljesítménye 200 W, és több kimeneti mód, például teljesítmény / teljesítmény, VPC, TC-TCR és BYPASS mód. A hőmérséklet-szabályozási beállításnál a hőmérsékleti együttható (TCR) beállítása, a GeekVape által létrehozott, szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi a különböző fűtőelemek ellenállásának beállítását különböző tartományokra.

A moddal párosítva az Ehpro Raptor Tank. Ez egy innovatív, a piaci szegmensbe belépő párologtató tartály. A 25 mm-es átmérővel mérhető, nagy méretű porlasztó, amely 6mL kapacitású buboréküveget tart fenn, amely csökkenti az újratöltések gyakoriságát, melyet egy csúszó felső utántöltő rendszer tesz lehetővé.

Waterproof Vape Mod Sun Ohm Tank GeekVape Ehpro

A tartályon belül az innovatív cserélhető porlasztókeret egyetlen vagy kettős hálós huzalokból épül fel, amelyek első ízben használják a tengeri sószálakat, mint egy hordozó közeget, hosszú élettartamot és kiváló ízeket kínálva. A kettős hornyos alsó légáramlás-szabályozó gyűrűvel ellátott Ehpro Raptor a nyitott légáramok méretének beállításával képes mérni a tekercs belső szerkezetébe rohanó légáramlást.

Kapcsolódó blog:Alacsony Ár De Megbízható | 380mAh Think Vape Beta Pod System Kit