A Vaporesso vape Co. nagy rajongója vagyok, mivel nagyon jó minőségű pod vape készletek gyártása. Ebben a cikkben két ilyen eszközt fogok bemutatni.

Először nézzük meg az Vaporesso Renova ZERO Kit-et. Mérés 31 x 13,5 x 80,2 mm, elég kicsi ahhoz, hogy bármilyen pénztárcába vagy zsebbe csúszik, és a cink ötvözet burkolat védi a készüléket a véletlen cseppektől. A belső 650mAh akkumulátorral működő ZERO egy kis ON / OFF gombbal rendelkezik, amely szintén üzemmódgombként működik, és integrálja a fejlett OMNI Board Mini Chip-et. Ez a chip védelmet nyújt az alacsony ellenállás, az égés, a túltöltés, a rövidzárlat, a temp-szabályozás és egyéb lehetséges problémák ellen.

Továbbá támogatja a 3 teljesítménykimenetet és lehetővé teszi a ZERO teljes feltöltését 45 perc alatt. A 3-fokozatú LED-lámpa világosan jelzi az energiafogyasztás módját és a fennmaradó akkumulátor-élettartamot. Ami a podot illeti, akár 2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és a PTF töltőszerkezettel rendelkezik. A készletben található fűtőelem 1ohm kerámia CCELL tekercs, mely ízletes élményeket kínál hosszabb ideig tartó képességekkel.

Itt jön az Vaporesso Aurora Play Kit-es készülék. Beépített 650mAh-es akkumulátorral is rendelkezik, és az Omni Board Mini Chip-el van felszerelve. A Renova ZERO-hoz hasonlóan az Aurora Play három előre beállított opcióban állítható teljesítményt biztosít. Válasszon a 9W, 10,5W és 12W között a kívánt fajtától függően. Az Aurora Play töltése csak 45 percet vesz igénybe az 1A gyors töltéssel.

A Renova ZERO-tól eltérően a kerámia CCell-tekercs ellenállása a 2 ml-es podban 1.3ohm. Ugyanezen PTF-szerkezetnek köszönhetően a pod újratöltése is egyszerű. A hüvely tetején van egy rugóterhelésű szelep, amely megnyílik, amikor a mellékelt 10 ml-es cseppentő palackot lenyomja, lehetővé téve, hogy újratölteni anélkül, hogy el kellene távolítania a podot az Aurora Play-ről. Összességében mindkét eszköz jó választás, ha megbízható, még megfizethető MTL-csomagkészletet keres.

Kapcsolódó blog:Ideális Partner Mert Nic Salts-900mAh Aspire K Lite Kit