Ha jobban szereted az MTL-t, mint a DTL-t, akkor nem hagyhatod ki az új MTL Vape eszközt, amit lefedünk. Igen, ez az Aspire K Lite Kit. Ha csak tetszik, akkor vásároljon online áruházból!

Az Aspire K Lite Kit egy új kiadás az Aspire K sorozatból. A doboz és a tartály stílusának megjelenését veszi figyelembe, de kis formában. Az elegáns minimalista kialakításnak köszönhetően a táskában olyan könnyen illeszkedik, mint a kézben. A beépített 900 mAh akkumulátorral a mod 5 kimeneti szintet hajt végre 3V-tól 5V-ig, ami lehetővé teszi a tekercs és az e-folyadék szilárdságának megfelelő teljesítményszint kiválasztását. Eközben a mod oldalán található LED-kijelzőn keresztül kiválaszthatja a kiválasztott teljesítményszintet.

Aspire K Lite MTL vape

Ami a tartályt illeti, akár 2 ml kedvenc e-folyadékot is tarthat, és könnyű felületi feltöltést tervez. A készletben a tartály BVC 1,6ohm-os tekercsfejjel és BVC 1,8ohm-os tekercsével van ellátva, miközben más BVC és Spryte tekercsfejekkel is kompatibilis. Végül beállíthatja a légáramlást a tartály alján lévő légáramlás-szabályozó gyűrűvel. Mindenesetre a K Lite ideális választás az MTL szerelmeseinek. 5 szín közül választhat.

Az alábbi paraméterek:
Méretek (standard verzió): 26,5 mm * 127,5 mm
Akkumulátor: 900mAh beépített akkumulátor
E-juice Kapacitás: 2 ml
Tekercs: 1,8ohm (4,2-5,0V, 9-13W);
1,6ohm (3,0-4,2V, 6-11W)
Feszültségtartomány: 3,0-5,0V
Kijelző: LED feszültség kijelző

Ön is tetszik:cheap vandy vape mutant rda

Kapcsolódó blog:Az AsMODus Viento Sub Ohm Tank Ideális Az MTL Vaping-hoz?