Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Overview: What is the best vape mod for 2020?

In fact, the mod can be immersed in up to 1 meter or 3 feet of water for up to 30 minutes without damaging its hardware. And the Smok Scar 18’s IP67 rating also means it’s dust-resistant, and the design ensures that accidental falling doesn’t cause damage.

Smok Scar 18 mod
The design of the Scar 18 mod is compact, light but powerful. The look is sophisticated and fashionable, with leather and zinc alloy, more ergonomic. In addition, the combination of carbide and soft leather forms indestructible armor to prevent water or dust from penetrating.

SMOK Scar-18 Box Mod review

SMOK Scar-18 Box Mod review

vaporesso gtx mod
Discover the Vaporesso GTX One 40W Box Mod module, which has a built-in 2000mAh rechargeable battery with a capacity of 5-40 W and can be used with 510-thread storage tanks and retrofit parts. The GTX One 40W Box Mod is made of durable zinc alloy and can hold a 2000 mAh long battery life with a lifespan of 5-40W.

Caption

The upper 510 is threaded and accommodates most sub ohm tanks and rebuilt materials to maximize their capacity. In addition, the GTX One can accept charging via the Type C USB port. The Vaporesso mod GTX One provides intuitive push buttons and traditional settings for two setting buttons. It has a 0.69-inch TFT display that transmits key electronic data to users.

Other products you would like:
freemax maxus 100w cost
freemax maxus 200w cost

0 Tovább

A Vaporesso OSMALL Pod az ehhez a formátumhoz tartozó chipekkel rendelkezik?

Hé srácok. Ma felhívjuk a figyelmünkre egy elegáns, Vaporesso-tól származó terméket, egy kompakt Pod-rendszer formájában, beszédes névvel Vaporesso OSMALL Kit. A Vaporesso kínai gyártó könnyen bekerülhet a vállalatok közé, amelyek nem felejtsék el, hogy legalább a hit box modokkal kedvelik a felhasználókat.

Vaporesso OSMALL Pod kit in stock

Ezenkívül ez a márka követi az összes modern trendet, megjelentetve a most legnépszerűbb formátumú eszközöket - Pod-rendszereket. Az utóbbiakat a Vaporesso választékban meglehetősen funkcionális minták képviselik, ám az utóbbi időben egy rendkívül egyszerű és bonyolult „alul” jelent meg a kínai toll alatt, amelybe most meg kell találkoznunk.

Jellemzők:
Méretek: 84,2 mm * 26,5 mm * 13,4 mm
Akkumulátor: 350mAh
Kimeneti teljesítmény: 11W
Kapacitás: 2ml
Ellenállás: 1,2Ω

Az OSMALL Pod System Kit az eszközosztály tipikus képviselője, és az eszköz neve annak kicsi méretéből származik. A készülék a rendelkezésre álló testfestékek legszélesebb választékában kerül forgalomba, és a leendő tulajdonos a következő nyolc lehetőség közül választhat: szürke, fekete, kék, sötétkék, sárga, piros, sötétvörös és rózsaszín.

buy Vaporesso OSMALL Pod Kit

Az újdonság kialakítása és alakja az ergonómia és a könnyű használat figyelembevételével készül. Tehát az akkumulátor külsejét texturált felülettel látják el, amelynek növelni kell az eszköz megbízhatóságát, miközben megtartja.

Az Vaporesso vape price OSMALL Pod egyik legfontosabb tulajdonsága az egyszerűségén kívül az itt használt patronok is. Ezekben a vászon pamut és a nem szőtt anyagok, amelyek tiszta ízét biztosítják, amint azt a fejlesztők biztosítják, abszorbens elemként viselkednek. A párologtatók be vannak építve a patronba, ellenállásuk csak 1,2 Oh lehet. A folyadéktartály térfogata átlagosan 2 ml.

Kapcsolódó termékek, amelyek tetszhetnek Önnek:
vaporesso target pm80 kit
vaporesso target pm80 cartridge

0 Tovább

650mAh Vaporesso Renova Zero Kit VS Aurora Play Kit

A Vaporesso vape Co. nagy rajongója vagyok, mivel nagyon jó minőségű pod vape készletek gyártása. Ebben a cikkben két ilyen eszközt fogok bemutatni.

Először nézzük meg az Vaporesso Renova ZERO Kit-et. Mérés 31 x 13,5 x 80,2 mm, elég kicsi ahhoz, hogy bármilyen pénztárcába vagy zsebbe csúszik, és a cink ötvözet burkolat védi a készüléket a véletlen cseppektől. A belső 650mAh akkumulátorral működő ZERO egy kis ON / OFF gombbal rendelkezik, amely szintén üzemmódgombként működik, és integrálja a fejlett OMNI Board Mini Chip-et. Ez a chip védelmet nyújt az alacsony ellenállás, az égés, a túltöltés, a rövidzárlat, a temp-szabályozás és egyéb lehetséges problémák ellen.

Továbbá támogatja a 3 teljesítménykimenetet és lehetővé teszi a ZERO teljes feltöltését 45 perc alatt. A 3-fokozatú LED-lámpa világosan jelzi az energiafogyasztás módját és a fennmaradó akkumulátor-élettartamot. Ami a podot illeti, akár 2 ml e-folyadékot is tartalmazhat, és a PTF töltőszerkezettel rendelkezik. A készletben található fűtőelem 1ohm kerámia CCELL tekercs, mely ízletes élményeket kínál hosszabb ideig tartó képességekkel.

Itt jön az Vaporesso Aurora Play Kit-es készülék. Beépített 650mAh-es akkumulátorral is rendelkezik, és az Omni Board Mini Chip-el van felszerelve. A Renova ZERO-hoz hasonlóan az Aurora Play három előre beállított opcióban állítható teljesítményt biztosít. Válasszon a 9W, 10,5W és 12W között a kívánt fajtától függően. Az Aurora Play töltése csak 45 percet vesz igénybe az 1A gyors töltéssel.

A Renova ZERO-tól eltérően a kerámia CCell-tekercs ellenállása a 2 ml-es podban 1.3ohm. Ugyanezen PTF-szerkezetnek köszönhetően a pod újratöltése is egyszerű. A hüvely tetején van egy rugóterhelésű szelep, amely megnyílik, amikor a mellékelt 10 ml-es cseppentő palackot lenyomja, lehetővé téve, hogy újratölteni anélkül, hogy el kellene távolítania a podot az Aurora Play-ről. Összességében mindkét eszköz jó választás, ha megbízható, még megfizethető MTL-csomagkészletet keres.

Kapcsolódó blog:Ideális Partner Mert Nic Salts-900mAh Aspire K Lite Kit

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML