Tetszik vízálló vape készülékek? Kemény modot keres, amelyet kedvenc MTL tartályához használhat? Az alábbiakban megnézjük az Innokin által készített Adept Mod alkalmazást, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

Az Innokin Adept Mod por-, ütés- és IP67 vízálló. A beépített 3000mAh akkumulátor tápellátása automatikusan kiválasztja a legjobb teljesítmény beállítást a különböző tekercsellenállások szerint. Ha az porlasztótekercs 1,0ohm vagy nagyobb ellenállással rendelkezik, akkor a beállítás 11W, 12W, 13W vagy 14W. Sub ohm porlasztók esetén a lehetőségek 14W, 15W, 16W vagy 17W. Csak egy beállító gomb van, és a felette lévő képernyő 1-4 fényes sáv között jelenik meg, a kívánt teljesítménybeállítástól függően.

A készülék gyors feltöltése kb. 1 órát vesz igénybe, köszönhetően a gyors 2A töltési képességnek. De ezt nem fogja gyakran feltölteni, főleg, ha magasabb ellenállású tekercseket használ. A biztonság érdekében rengeteg biztonsági funkció létezik, mint például a túltöltés, a túltöltés, a magas feszültség, a rövidzárlat, a túlmelegedés, a túlfújás és a nagy ellenállás védelem. Mindenesetre, az Adept Mod kiválóan beépíthető mind kültéri, mind kültéri küszöbökhöz.

Érdekelhet még:vinci mod near me

Az alábbiak szerint
Méretek: 130 * 43,5 * 30 mm
Akkumulátor: Belső 3000mAh
Vágási idő: 10 másodperc
Ellenállási tartomány: 0,4-3,0ohm
Töltőáram: 5 V 2A
Maximális feszültség: Max. 5,5 V

Kapcsolódó blog:SMOK MAG Kit 225W VS SMOK MAG P3 Kit 230W