Manapság két klasszikus vape-készletet találtam. Az egyik az IJOY-tól származik, a másik az Innokin-tól. Mindkettő 235W körül van és jelenleg is aktív a piacon. Szóval szeretném megosztani őket itt.

Először nézzük meg az IJOY Avenger 270-et, amely az első mesterséges intelligens vape készlet a világon. A nagy képernyő szórakoztató grafikákat kínál, mint például a szívverés és a kerekekkel rendelkező versenyautó, amelyek az akkumulátor jelzői. A kettős 20700 elem vagy 18650 elem a mellékelt adapterhüvely segítségével működtethető, és akár 234W-os tüzet is képes használni.

Ami az Avenger tartályt illeti, az innovatív, előre gyártott X3-Mesh tekercset (0.15ohm) és az X3-C1S tekercset (0.35ohm) tartalmaz, amelyhez cellulóz és bio pamut tartozik. Ezek a fejek nagyszerű ízviláguk miatt ismertek. Végül az Avenger a mellékelt kábellel frissíthető firmware.

Miután az Avenger 270 az Innokin Proton Plex-es, az elegáns, mégis teljesen ergonómikus vázszerkezet, amely az 1,45 hüvelykes TFT-képernyő köré fókuszál, teljes színfelbontású. A Proton teljes mértékben beállítható egy egyedülálló joystick-szelektorral és kényelmesen egy nagy lángoló rúd.

A Proton Mod-val párosítva a PLEX tartály, kényelmesen fel van szerelve a feltöltő kupakkal, 4mL maximális eJuice kapacitással és egy kettős hornyos alsó légáramlás-szabályozó gyűrűvel. A koronázó teljesítmény az új 0.13ohm-os Plexus tekercsben, a Scion és a Scion II tekercsszerkezet hasonló tekercsszerkezetében található, a maximális ízesítés érdekében, miközben megtartja az optimális gőztermelést.

Kapcsolódó blog: Melyik Készlet Jobb A Nic Sóinak? Lost Vape Orion Q Or GeekVape Flint?