Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SMOK VAPE PEN 22 Kit 1650mAh VS Innokin Zlide Tube 3000mAh

Összehasonlítva a podrendszer-készletekkel, inkább egy vape tolltartó készletet hordok, amikor odakint és körülbelül. Bár a Vape tollkészletek valamivel kevésbé hordozhatók, mint a podrendszerkészletek, mindig sokkal nagyobb az akkumulátor és az e-juice kapacitás. Ebben a cikkben két vape tollat ​​mutatok be. Csak vásároljon a best vape shop online-es vapesourcing szolgáltatásból, ha úgy tetszik.

Először az SMOK VAPE PEN 22 Kit-re nézzük. Az oldalsó MicroUSB-porton keresztül feltöltött belső 1650mAh-os akkumulátor táplálja, ez alapvető fontosságú utazás vagy éjszaka a városi készletben. Feszültség alapú eszközként a VAPE PEN 22 korrelálja az akkumulátor élettartamát, hogy meghatározzák az energiateljesítményt számos biztonsági védelem mellett. Egyetlen túlméretes égetőgombbal működtetve a VAPE PEN 22 LED-es visszajelzést ad az intelligens akkumulátor élettartamának kijelzésére.

Ami a porlasztót illeti, ez egy feltöltött Sub-Ohm tartály, rögzített alsó légárammal. A tekercs úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen az akkumulátor kimeneti tartományának, kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítva a gőz és az íz előállításában. A SMOKTech technológiai felépítésének gazdag örökségét követve a VAPE PEN 22 felhasználóbarát üzemeltetési célokra készült, hihetetlen áron.

Vagy tetszik az Innokin Zlide Tube Kit, amely a Zlide Tube Modból és a Zlide Tankból áll. A beépített 3000mAh-os akkumulátorral működő mod 13W vagy 16W teljesítményig képes különféle tekercsellenállások szerint. Ha 1,0 oM-nál kisebb tekercset használ, akkor 16 W-os forrásnál fog tüzet okozni. Ellenkező esetben 13W sebességgel fog tüzet okozni. Az akkumulátor az USB oldalán található mikro-USB porton keresztül újratölthető, amely 1A-os képességgel képes a nagyon gyors újratöltésre.

Ami a Zlide tartályt illeti, legfeljebb 4 ml e-juice tárolható, és rendelkezik egy gyermekbiztonsági reteszelő felső kupakkal a biztonságos és egyszerű töltés érdekében. A tekercs opciói között szerepel egy előre telepített 1,2ohm Z tekercs és egy tartalék 0,8ohm Z tekercs. Ezen kívül a tartályok kompatibilisek a Z tekercs sorozatának többi tekercsével. Az alján található állítható légáramlás-rendszer mellett a Zlide Tank kétségkívül tökéletesen illeszkedik a Zlide Tube Mod-hoz.

Kapcsolódó blog:Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló

0 Tovább

Innokin Adept Mod Előnézet | IP67 Vízálló, Ütésálló És Porálló

Tetszik vízálló vape készülékek? Kemény modot keres, amelyet kedvenc MTL tartályához használhat? Az alábbiakban megnézjük az Innokin által készített Adept Mod alkalmazást, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

Az Innokin Adept Mod por-, ütés- és IP67 vízálló. A beépített 3000mAh akkumulátor tápellátása automatikusan kiválasztja a legjobb teljesítmény beállítást a különböző tekercsellenállások szerint. Ha az porlasztótekercs 1,0ohm vagy nagyobb ellenállással rendelkezik, akkor a beállítás 11W, 12W, 13W vagy 14W. Sub ohm porlasztók esetén a lehetőségek 14W, 15W, 16W vagy 17W. Csak egy beállító gomb van, és a felette lévő képernyő 1-4 fényes sáv között jelenik meg, a kívánt teljesítménybeállítástól függően.

A készülék gyors feltöltése kb. 1 órát vesz igénybe, köszönhetően a gyors 2A töltési képességnek. De ezt nem fogja gyakran feltölteni, főleg, ha magasabb ellenállású tekercseket használ. A biztonság érdekében rengeteg biztonsági funkció létezik, mint például a túltöltés, a túltöltés, a magas feszültség, a rövidzárlat, a túlmelegedés, a túlfújás és a nagy ellenállás védelem. Mindenesetre, az Adept Mod kiválóan beépíthető mind kültéri, mind kültéri küszöbökhöz.

Érdekelhet még:vinci mod near me

Az alábbiak szerint
Méretek: 130 * 43,5 * 30 mm
Akkumulátor: Belső 3000mAh
Vágási idő: 10 másodperc
Ellenállási tartomány: 0,4-3,0ohm
Töltőáram: 5 V 2A
Maximális feszültség: Max. 5,5 V

Kapcsolódó blog:SMOK MAG Kit 225W VS SMOK MAG P3 Kit 230W

0 Tovább

Melyik Kit Tetszik Jobban? IJOY Avenger 270 Or Proton Plex?

Manapság két klasszikus vape-készletet találtam. Az egyik az IJOY-tól származik, a másik az Innokin-tól. Mindkettő 235W körül van és jelenleg is aktív a piacon. Szóval szeretném megosztani őket itt.

Először nézzük meg az IJOY Avenger 270-et, amely az első mesterséges intelligens vape készlet a világon. A nagy képernyő szórakoztató grafikákat kínál, mint például a szívverés és a kerekekkel rendelkező versenyautó, amelyek az akkumulátor jelzői. A kettős 20700 elem vagy 18650 elem a mellékelt adapterhüvely segítségével működtethető, és akár 234W-os tüzet is képes használni.

Ami az Avenger tartályt illeti, az innovatív, előre gyártott X3-Mesh tekercset (0.15ohm) és az X3-C1S tekercset (0.35ohm) tartalmaz, amelyhez cellulóz és bio pamut tartozik. Ezek a fejek nagyszerű ízviláguk miatt ismertek. Végül az Avenger a mellékelt kábellel frissíthető firmware.

Miután az Avenger 270 az Innokin Proton Plex-es, az elegáns, mégis teljesen ergonómikus vázszerkezet, amely az 1,45 hüvelykes TFT-képernyő köré fókuszál, teljes színfelbontású. A Proton teljes mértékben beállítható egy egyedülálló joystick-szelektorral és kényelmesen egy nagy lángoló rúd.

A Proton Mod-val párosítva a PLEX tartály, kényelmesen fel van szerelve a feltöltő kupakkal, 4mL maximális eJuice kapacitással és egy kettős hornyos alsó légáramlás-szabályozó gyűrűvel. A koronázó teljesítmény az új 0.13ohm-os Plexus tekercsben, a Scion és a Scion II tekercsszerkezet hasonló tekercsszerkezetében található, a maximális ízesítés érdekében, miközben megtartja az optimális gőztermelést.

Kapcsolódó blog: Melyik Készlet Jobb A Nic Sóinak? Lost Vape Orion Q Or GeekVape Flint?

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML