2019 vége. Melyik mod pod készlet a legkedveltebb tavaly? A legjobban szeretem a SMOK RPM80 Pro készüléket, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom a következővel. A vapesourcing online áruházból is beszerezheti, ha tetszik.

Bizonyos értelemben a SMOK RPM 80 Pro Kit az RPM40 legerősebb változatának tekinthető. A legújabb IQ-80 forgácslap vezetésével ez kiemelkedik a vape piacon lévő zsúfolt pod rendszerek számára. A tápláló RPM80 Pro egy cserélhető 18650 akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz akár 80 W-ig is tüzeljen, sokkal nagyobb, mint az RPM40. A töltés mikro USB-porton keresztül is végrehajtható, de ha jobb, akkor az akkumulátort jobb minőségű töltővel töltse fel. Az egész eszközt tűzjelző gombbal és két elülső beállítógombbal lehet kezelni, köztük egy frissített 0.96 "-es kijelző, amely a színes színezett betűkészlettel ellátott vape-adatokat jelöli és képes a színt tetszés szerint testreszabni.

A hüvelyekre való továbblépéshez két különféle típusú készlet van a készletben, köztük egy RGC Pod előzetesen beszerelt, kúp alakú, 0,17ohm tekerccsel és RPM Pod, előre telepítve egy 0,4ohm vastagságú tekercsel. Mindkét hüvely maximális kapacitása 5ml, és egy felső töltőnyíláson keresztül tölthetők újra. Ezenkívül ezek a hüvelyek kompatibilisek az összes többi RGC és RPM tekerccsel. Végül az RGC Pod alján AFC gyűrű található, ez azt jelenti, hogy a légáramot testreszabhatja. Összességében egyszerűen elromolhat az RPM80 Pro segítségével.

Érdekelhet még:
vaporesso pm80 ár
gearvitaid

Az alábbiak szerint
Méret: 118 * 31,5 * 26mm
Elem típusa: Egyetlen 18650
Kimeneti mód: VW
Kimeneti teljesítmény: 1W-80W
Bemeneti feszültség: 3,3–4,2 V
Kimeneti feszültség: 0,5–8,0 V
Készenléti áram: <200uA
Töltési feszültség: 5 V
Töltőáram: 1.3A (max.)
Töltő kimenete: 5V / 2A
Képernyő: 0,96 "színes kijelző
Pod kapacitása: 5ml
Ellenállási tartomány: 0,1ohm-2,5ohm
Tekercs típusa: RPM Mesh 0,4ohm tekercs (előre telepítve)
                RGC kúpos háló 0,17ohm tekercs
Töltő port: Micro USB port

Kapcsolódó blog: VOOPOO VINCI AIR Kit Előnézet | Olcsóbb És Könnyebben Használható