Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Valami Amit Nem Tud Az MYLE Pre-filled Pod System Kit-Ről

A mai gyors tempójú társadalomban az emberek mindig a sebességre és a kényelemre törekszenek, tehát a vape piac egyre inkább kényelmesebb termékekként jelent meg. Ebben a cikkben bemutatom egy ilyen MYLE Pod System Kit nevű eszközt. Csak vásárolj a vapesourcing cheap online vape store-ből. Ha tetszik.

A MYLE Pod System Kit egy tipikus lapos toll stílusú eszköz, egyszerű és vékony kialakítású. A beépített 240mAh akkumulátorral táplált összesen körülbelül 240 töltést tesz lehetővé, ami elegendő néhány tisztességes szünethez munkahelyi vagy útközben. Az akkumulátor kapacitása nem túl nagy, az akkumulátort rövid időn belül teljesen fel lehet tölteni a készülék alján található jobb oldali micro USB porton keresztül, továbbá három LED-jelzőfény világít, amelyek világosan megmutatják az aktuális akkumulátor töltöttségi szintjét.

MYLE Vape Pod System Kit

A hüvelyeket külön megvásárolják alapkészletekkel és sokféle ízváltozatban kaphatók.Minden hüvelyt előretöltöttek 0,9 ml e-juice-mal, az e-juice nikotin-koncentrációja 5%. Ezeket a hüvelyeket azonnal bekapcsolják, miután bedugtak. A modba, és akkor csak annyit kell tennie, hogy lélegezz be és élvezze. A MYLE Pod System Kit mindazonáltal praktikus eszköz az MTL vapinghoz.

Lehet, hogy tetszik ez:cheap vaporesso gen kit

Az alábbiak szerint
Méret (hüvelykben) w / pod: 3,93 H x 0,74 W x 0,28 D
Akkumulátor kapacitás: beépített 240mAh akkumulátor
Pod-kapacitás: 0,9ml
Puffaságok: 240 (kb.)
Rendelkezésre álló nikotin: 5 térfogatszázalék nikotin
Szín: éjfélfekete / királykék

Kapcsolódó blog:Hellvape Fat Rabbit Tank Előnézet | Kettős Légáramlás-rendszerek

0 Tovább

A Frissített Verzió A NOVO-800mAh SMOK NOVO 2 Kit

A SMOK NOVO Kit kezdete óta nagy sikert ért el, így ezúttal a SMOK frissített változatát indította el - NOVO 2. Csak vásároljon az vape store online-ből.

A SMOK NOVO 2 Kit a NOVO továbbfejlesztett változata. A beépített 800 mAh-es akkumulátorral 6–25 W-os tüzelésű, és a NOVO hosszabb ideig tart. Az akkumulátor teljesen feltöltött állapotában a készülék kb. Három napig használható (napi 200 fúvás). A készülék LED-je három különböző színben jelzi a különböző akkumulátorszinteket, a piros a 30% -ot, a narancssárga 30% -70% -ot, a zöld a 70% -ot. Emellett mindkét oldalon levegőbevezető hornyok vannak, amikor belélegezünk, kettős U alakú levegőáramlási útvonal keletkezik, ami jelentősen növelheti az íze gőzét és tisztaságát.

Ami a podot illeti, ebben az esetben két változatban van. Vásárláskor kaphat egy Mesh 1ohm Podot és egy DC 1.4ohm Podot a készletben. Mindkettőnek 2 ml-es kapacitása van, míg a DC 1.4ohm Pod kettős tekercsekkel rendelkezik, amellyel több e-lé is elpárolog, és hatalmas gőz keletkezhet. Továbbá a légérzékelő kapcsoló szerkezete újraterveződött, és az érzékelőelem az U alakú levegőbevezető átjáró egyik oldalára van elhelyezve és az elektróda síkjából kiálló, hogy megakadályozza az érintésmentes szívás kialakulását. Végül, de nem utolsósorban, a NOVO 2 az elektróda körüli horonnyal van kialakítva, így a párolgási folyamat során keletkező kondenzátum ideiglenesen zárva lesz a horonyban, ezért nem kell mindenhol aggódnia. Mindenesetre a NOVO 2 megér egy lövést! 9 szín közül választhat.

Ön is tetszik:cheap voopoo drag nano

Az alábbi paraméterek
Méret: 88,3 * 24,5 * 14,5 mm
Akkumulátor kapacitás: 800mAh
E-folyadék kapacitás: 2 ml
Készenléti áram: <20uA (nincs terhelés) <50uA (terhelés)
Az előre telepített Pod ellenállása: 1,0Ω
Bemeneti feszültség: 3.3V-4.2V
Kimeneti teljesítmény: 6W-25W
Töltőáram: Max: 0.55A
Töltés feszültség: 5V
Túlterhelés feszültség: 4.3V
Túláramú feszültség: 2.4V
Túlterhelési áram: 1A
Kimeneti feszültség: 3.0V-4.0V

Kapcsolódó blog:650mAh Vaporesso Renova Zero Kit VS Aurora Play Kit

0 Tovább

vapesourcing

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML